Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

H

^HITMAN^

Гостин
Имаше на 12.12.2009 во 23:30 часот:toe:
Ok фала ти. Мој совет, не се замарајте премногу со странава. Мене ми одзема 1 минута дневно, не сум земал до сеа ништо освен маица, но гледам поврзаност со газдите на Амазон.ком па затоа си викам ајде може не се преваранти до толку. А и реално е да не пратат награди на сите што порачале нели? Јас мислам дека на 20% корисници ќе пратат па да се надеваме дека ние ке бидеме во тие 20% :) Инаку имам околу 700 поени сите легално заработени па дај боже да излезе нешто. А за сите кои не веруваат - нека не збираат поени. Нема потреба да делат совети дека сранава е спам, патем не е докажано дали е или не е сеуште. Поздрав.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ok фала ти. Мој совет, не се замарајте премногу со странава. Мене ми одзема 1 минута дневно, не сум земал до сеа ништо освен маица, но гледам поврзаност со газдите на Амазон.ком па затоа си викам ајде може не се преваранти до толку. А и реално е да не пратат награди на сите што порачале нели? Јас мислам дека на 20% корисници ќе пратат па да се надеваме дека ние ке бидеме во тие 20% :) Инаку имам околу 700 поени сите легално заработени па дај боже да излезе нешто. А за сите кои не веруваат - нека не збираат поени. Нема потреба да делат совети дека сранава е спам, патем не е докажано дали е или не е сеуште. Поздрав.
Јас порачав минатиот пат Nintendo wii ми пишаа дека ќе го пратат ама го немат некако, па ајде си викам празнициве да поминат па ќе дојде.

H

^HITMAN^

Гостин
Јас порачав минатиот пат Nintendo wii ми пишаа дека ќе го пратат ама го немат некако, па ајде си викам празнициве да поминат па ќе дојде.
Да се надеваме дека ќе стигне. И да навистина бавно работат но сепак работат. Уште пред месец и половина им пратив е-маил за тоа дека поените од стартната игра не ми се калкулирани и ми пратија порака дека ке ми пратат 25 поени затоа што неможело да се утврди колку навистина сум фатил со играта. И помина месец и половина и ги баталив тие поени и пред 2 дена отварарам локерз и гледам плус 25 поени како што ветија. Значи, сепак работат.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
potpolno se soglasuvam aako ne veruvaat neka ne zbiraat!!(izvinete za fontov)

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Можи некој да ми објасни што се случува? На први не бев баша тука а вчера не бев ни дома... па не прочитав ништо... кај мене на страната пиши PTZ.PLACE.lockerz comming soon...

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Можи некој да ми објасни што се случува? На први не бев баша тука а вчера не бев ни дома... па не прочитав ништо... кај мене на страната пиши PTZ.PLACE.lockerz comming soon...
Од сега па натака на тој линк ќе одиш кога ќе има ресток. Тоа е тоа :)

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
Лол.Какви преваранти?Што збориш ти бре?
Што зборам?

Ај, ќе ти кажам што зборам.

Знаеш ли колку ристока имаше до сега? Ни јас незнам. Што мислиш, дали некој зема нешто освен еден ебан ајфон скин и УСБ? Ни 200 денари не вредат, сите наши компании можат да си дозволат да раздаваат вакви работи, а не па американски компании.

Второ, знаеш ли колку членови банираа пред месец дена за наводно премногу стискање на рифреш копчето за време на ристокот?:tapp: Па дали се нормални бе..

Трето, знаеш ли дека на пола членови им стигна мејл дека хаирале и дека нивниот акаунт е перманентно баниран? Тука се жртви и нашите кајганаџии, кои не уверуваат дека не користеле никакви читови. Тука е и Nikolasr, поштен чоек, собира поени од одамна, и оп! Погоди што! Му стига ваков мејл и сега е перманентно баниран.

Четврто, знаеш дека на ристокот пред овој 90% од членовите на локерз ридимнаа нешто?(Вклучувајќи ме и мене). Ни рекоа дека ќе сме си ги добиеле наградите, ке ни стигнело мејл со конфирмација..

Погодуваш?

Нема никаков мејл, никаква конфирмација, ништо. Помина еден месец, неам ништо у инбокс, а тие рекоа најкасно за 2 недели. Море нека се еб*т, ја им турив к*р одамна.

Петто, размисли малце, кој во ова ебено време ти дава бесплатна електроника поради тоа што им ја посетуваш страната и кликаш? Која е таа логика бе, заработувале од секој наш клик?:poor: Преваранти!

Тие го користат бизнис „програмата“ наречена "Pyramid Shame", ако не си слушнал што значи ова, посети го ОВОЈ линк.

За повеќе информации и докази за тоа какви преваранти се, види ТУКА

Али, свака им част, еј, и покрај сите преварантски работи и лажења што ги направиа, успеаа да си ги задржат останатите членови и да земат нови.

А, вие, ако имате време за губење, слободно посетувајте ја странава!

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Финанции!!!! Ок е то шо мислиш ти..Никој не можеме да ти ги променемие мислењата но види ако не сакаш не бери никој не те фати за "ГУША"да собираш ако веќе си решил!!!!..ПОЗДРАВ...:smir:

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
на мобилен вероватно ти стига код за активација ... би требало да бидат само бројки как шо читам ... тој код внеси го за да активираш
Не ми стигна никаков маил на мобилен ...

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
А имаше ресток, и јас го пропуштив? Или кога се планира да има нешто.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.378
Поени од реакции
4.924
Pa ke go napisis brojot od mobilen tamu kade sto ti bara i za edno 30 sek ti doaga poraka od beterz na mob si activaciski kod od 4 brojki go pisis kaj so treba i svrsena rabota

Kajgana Shop

На врв Bottom