Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Unable to do your SMS activation. Please check the received code, which contains only numbers.
што требА ДА СЕ ПИШИ ОВДЕ???

на мобилен вероватно ти стига код за активација ... би требало да бидат само бројки как шо читам ... тој код внеси го за да активираш

Јас имам многу фејк мејлови направено, а ништо не ми одземаа. Сега имам 1169 поени.

Кој ќе седит вечерва дома ќе фатит ресток, намеро чекаат 12 да дојде во Европа па да останат само од USA да си порачаат. :tapp:

Ако го направат тоа стварно не се фер, ствари незнам што се буниме НА НИКОЈ не му е стигнато НИШТО поскапо од 5$

Па никој нема да е дома вечер во 12 хахаха

Ама ај белким нема да е во 12 ..сега да е најарно ќе е :pos2::pos2::pos2:

Аеее изглеа стварно ќе се падне 12 кај нас да биде. Тапа :S Сигурно нема кај нив 12 коа ќе е, а ако би било тогаш кај нас 6 сабајле ако сте трезни порачувајте :vozbud:

Ево некој будала што чека, нова година во India тој го кажува кое ќе е следото прашање.

1st jan 2010 daily: Are you exited about the 2010 winter olympics?

ќе биде после 12 100%.... околу 2-3 :vozbud:

ќе биде после 12 100%.... околу 2-3 :vozbud:

ќе си ја погодат тие за нив да им одговара а јас сега ќе одам на журка ама ко ќе се вратам ако не е заврешено и ако го фатам, тешко дека ќе успеам под дејство на пиво вино , текила пелиновац да фатам нешто.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom