Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ок, но кај мене за 16 и 17 ти нема прашање за dailies? Дали е исто и кај вас?
Да кај сите е исто, можеби од сега натака можеби воопшто ќе нема прашања. Цените на аградите ќе се зголемат 4 пати. Но за збирајне поени би требало пак да е лесно, ќе има игри и видеа за гледање.

The Healer

Исцелителот
Член од
19 февруари 2009
Мислења
139
Поени од реакции
7
Леле, ај за „Dallies“, океј... Ама работата е што не дава веќе ни поени од што се логираш - Барем мене не ми дава... Ватафак? Се мрднале Локерз!

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Леле, ај за „Dallies“, океј... Ама работата е што не дава веќе ни поени од што се логираш - Барем мене не ми дава... Ватафак? Се мрднале Локерз!
Системот си памтит, пред рестокот ќе биде се како што треба.

V

VeniVidiVici

Гостин
А ресток кога ке има?
Веројатно никогаш повеќе... Или и да има шансите да парачаш нешто ке ти бидат 2%, а и ако нарачаш - шансите да ти го испорачат ке ти бидат уште помали, така да, уживај со странава, не се оптеретувај многу.:smir:

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
Веројатно никогаш повеќе... Или и да има шансите да парачаш нешто ке ти бидат 2%, а и ако нарачаш - шансите да ти го испорачат ке ти бидат уште помали, така да, уживај со странава, не се оптеретувај многу.:smir:
Ке нарачам некои ситни работи.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
убаво кажано, кој ќе добие нешто добие, кој не не. Ако е стигне сега јас се откажувам од Lockerz.

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
убаво кажано, кој ќе добие нешто добие, кој не не. Ако е стигне сега јас се откажувам од Lockerz.
Епа затоа јас прашувам за рестокот да пробам да нарачам нешто ако стигне ок, а ако не јебига.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
НЕ!! Паничете одма се ке се среди како што видов на една порака ми рекоа дека ќе има игри нешто ама пишуваше и дека дилис ке има пак...:star: ЧУДНО...

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Еден трик за игрите, користете speed hack за да фатите некој поен повеќе, ќе видите колку поени се фаќат со нормална брзина (пример 30 поени) а ти со хакот ќе наместиш 0.5 брзина и кога ќе стигниш докај 40 ќе застаниш за да не биди апла. Ај поубо е со игри, најбрзо се прат така поени.

punkbooster

Black Rose Dying
Член од
10 декември 2009
Мислења
845
Поени од реакции
29
Еден трик за игрите, користете speed hack за да фатите некој поен повеќе, ќе видите колку поени се фаќат со нормална брзина (пример 30 поени) а ти со хакот ќе наместиш 0.5 брзина и кога ќе стигниш докај 40 ќе застаниш за да не биди апла. Ај поубо е со игри, најбрзо се прат така поени.
Така и јас мислам ама дали игрите ќе се баш како таа на старт ???Иначе и јас со спид хак напрев на почеток

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Какви игри ќе имат да не знае некој?

Kajgana Shop

На врв Bottom