Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Ааа Joey ќе си го земиш нинтендото ко што гледам.

Некој од вас се жалеше во еден од предходните постови дека му пишале мејл дека маме, а и самиот кажа дека на првата продажба нарачал ипод скин, а на втората нинтендо и ипод скин. А пред да е продажбата и локерз кажа дека не можи повеќе од една награда над 50 поени.:kesa:

Не ги барам, и јас се нервирам, место 200 долари колку што е нинтендото јас добивам четвртина, а некој ич. Што е чудна немам слушнато дека некој има добиено потврда за нарачката и дека по 5 минути не добил втор мејл кој му вика дека мамел.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Ааа Joey ќе си го земиш нинтендото ко што гледам.

Некој од вас се жалеше во еден од предходните постови дека му пишале мејл дека маме, а и самиот кажа дека на првата продажба нарачал ипод скин, а на втората нинтендо и ипод скин. А пред да е продажбата и локерз кажа дека не можи повеќе од една награда над 50 поени.:kesa:

Не ги барам, и јас се нервирам, место 200 долари колку што е нинтендото јас добивам четвртина, а некој ич. Што е чудна немам слушнато дека некој има добиено потврда за нарачката и дека по 5 минути не добил втор мејл кој му вика дека мамел.
јас бев тој што порача скин и нинтендо и токму затоа им пишав што е проблемот!!!!

Значи правилата се можеш колку сакаш под 49 поени да порачувап работи, НО САМО ЕДНА НАД 50.

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
јас бев тој што порача скин и нинтендо и токму затоа им пишав што е проблемот!!!!

Значи правилата се можеш колку сакаш под 49 поени да порачувап работи, НО САМО ЕДНА НАД 50.
Грешно си разбрал можиш колку сакаш работи од под 49 а не можиш ниедна над 49. Или можиш една од над 49 а не можиш ниедна под 49.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Грешно си разбрал можиш колку сакаш работи од под 49 а не можиш ниедна над 49. Или можиш една од над 49 а не можиш ниедна под 49.
Епа како ми праќаат nintendo 250 поени и скин 35 поени?
Значи мојш КОЛКУ САКАШ под 49 но САМО ЕДНА над 50.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
сеуште не можете да прифатите дека ова е scam. не е ни прва ни последна на интернет. имало вакви и ќе има.
и секогаш ќе има луѓе кои ке наседнуваат.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
сеуште не можете да прифатите дека ова е scam. не е ни прва ни последна на интернет. имало вакви и ќе има.
и секогаш ќе има луѓе кои ке наседнуваат.

Јас ќе ти го сликам нинтендото за некој ден па ќе видиме тогаш :smee::smee::smee:. Само да не бараш покана

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Навистина на ова амазонов има добри работи за евтини пари, за 50 долари најдов звучници 5.1, HDMI кабел 25 метри за 40 долари (кај нас за толкав долг кабел можиш само да сонваш)... ај ваљда ќе ми стигни та картичката кај да е па да се подновиме тро.

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
Навистина на ова амазонов има добри работи за евтини пари, за 50 долари најдов звучници 5.1, HDMI кабел 25 метри за 40 долари (кај нас за толкав долг кабел можиш само да сонваш)... ај ваљда ќе ми стигни та картичката кај да е па да се подновиме тро.
proveri si mail da ne imas kupon. ne go prakat po posta.

Член од
28 април 2007
Мислења
478
Поени од реакции
15
@KikirikiZaMiki Барам авторски права на твојот потпис :pos2: Ај бе мене нека ми пратат мејл дека ќе ми го дадат ајпод тачот. Ми пишаа се потрошил. Што им пишавте, па да ви вратат така? Да не им се закануваше некој? :pos2:

Едит: Ништо нема на мејл проверив. Сигурен си дека на мејл ќе стигне гифт кардот???

V

VeniVidiVici

Гостин
@KikirikiZaMiki Барам авторски права на твојот потпис :pos2: Ај бе мене нека ми пратат мејл дека ќе ми го дадат ајпод тачот. Ми пишаа се потрошил. Што им пишавте, па да ви вратат така? Да не им се закануваше некој? :pos2:

Едит: Ништо нема на мејл проверив. Сигурен си дека на мејл ќе стигне гифт кардот???
Гифт кардот не стига на меил. Ти стига во коверт на домашна адреса обично така беше порано, сеа ако не смениле нешто.

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
што им пиша???? и на кој меил?
Им пишав na support@lockerz.com.

Им кажав дека имаат мала грешка направено бидејки јас не сум измамик. Им се заблагодарив што ми го пратија скинот, и им кажав дека ми пратиле маил за нинтендото дека доаѓа но после 20 минути одма дека ми го откажале. Им реков не е фер сигуро е некоја грешка, и им го напомеав ова.

Sincirely i hope you will
read this e-mail and you will not reply with a automatic mail.

И стварно го имаа прочитано, за нецели 15 минути јас добив повратка порака каде што се извинуваат и ми викаат ти го праќаме нинтендото.

Again, our apologies and please enjoy your Wii Sports with Console - Games included.

Ова го имаат пишано на фаце

We know that a number of you have been frustrated by the technical issues which occurred during the redemption. We're reading your emails and listening to your feedback. Since you have specific questions, we will be replying to members on an individual basis. Your PTZ will remain the same while this process continues. We'll continue to send prizes to our valued members around the globe. Thanks for your understanding

Кој им нема пишано пишете одма на support@lockerz.com.

Kajgana Shop

На врв Bottom