Џои
КИНЕКТиран
- Член од
- 1 февруари 2007
- Мислења
- 8.406
- Поени од реакции
- 2.076
Би требало да има, ама многу поени изгубивне се надевам дека ќе ги вратат некако поениве.А што ке нема повеќе dailies a?
Би требало да има, ама многу поени изгубивне се надевам дека ќе ги вратат некако поениве.А што ке нема повеќе dailies a?
Ок, но кај мене за 16 и 17 ти нема прашање за dailies? Дали е исто и кај вас?Би требало да има, ама многу поени изгубивне се надевам дека ќе ги вратат некако поениве.
Да кај сите е исто, можеби од сега натака можеби воопшто ќе нема прашања. Цените на аградите ќе се зголемат 4 пати. Но за збирајне поени би требало пак да е лесно, ќе има игри и видеа за гледање.Ок, но кај мене за 16 и 17 ти нема прашање за dailies? Дали е исто и кај вас?
Системот си памтит, пред рестокот ќе биде се како што треба.Леле, ај за „Dallies“, океј... Ама работата е што не дава веќе ни поени од што се логираш - Барем мене не ми дава... Ватафак? Се мрднале Локерз!
Веројатно никогаш повеќе... Или и да има шансите да парачаш нешто ке ти бидат 2%, а и ако нарачаш - шансите да ти го испорачат ке ти бидат уште помали, така да, уживај со странава, не се оптеретувај многу.:smir:А ресток кога ке има?
Ке нарачам некои ситни работи.Веројатно никогаш повеќе... Или и да има шансите да парачаш нешто ке ти бидат 2%, а и ако нарачаш - шансите да ти го испорачат ке ти бидат уште помали, така да, уживај со странава, не се оптеретувај многу.:smir:
убаво кажано, кој ќе добие нешто добие, кој не не. Ако е стигне сега јас се откажувам од Lockerz.Веројатно никогаш повеќе... Или и да има шансите да парачаш нешто ке ти бидат 2%, а и ако нарачаш - шансите да ти го испорачат ке ти бидат уште помали, така да, уживај со странава, не се оптеретувај многу.:smir:
Епа затоа јас прашувам за рестокот да пробам да нарачам нешто ако стигне ок, а ако не јебига.убаво кажано, кој ќе добие нешто добие, кој не не. Ако е стигне сега јас се откажувам од Lockerz.
НЕ!! Паничете одма се ке се среди како што видов на една порака ми рекоа дека ќе има игри нешто ама пишуваше и дека дилис ке има пак...:star: ЧУДНО...Леле, ај за „Dallies“, океј... Ама работата е што не дава веќе ни поени од што се логираш - Барем мене не ми дава... Ватафак? Се мрднале Локерз!
Така и јас мислам ама дали игрите ќе се баш како таа на старт ???Иначе и јас со спид хак напрев на почетокЕден трик за игрите, користете speed hack за да фатите некој поен повеќе, ќе видите колку поени се фаќат со нормална брзина (пример 30 поени) а ти со хакот ќе наместиш 0.5 брзина и кога ќе стигниш докај 40 ќе застаниш за да не биди апла. Ај поубо е со игри, најбрзо се прат така поени.
Какви игри ќе имат да не знае некој?Еден трик за игрите, користете speed hack за да фатите некој поен повеќе, ќе видите колку поени се фаќат со нормална брзина (пример 30 поени) а ти со хакот ќе наместиш 0.5 брзина и кога ќе стигниш докај 40 ќе застаниш за да не биди апла. Ај поубо е со игри, најбрзо се прат така поени.