Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
24 јануари 2008
Мислења
1.135
Поени од реакции
140
Scam е страната какоо се лажите значи :uvo: :tapp:
Поарно кликајте на PTC страни што се тестирани и плакаат така со тие пари што ке ги заработите преку нив ке си купите сами тоа што сакате :salut:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Е ова ти се вика упдате ие овдека одвај чекаме маил, тие видиги што пишат.

Happy Monday--We ran a number of upgrades yesterday and last night. The site is now back up. Thanks for your patience.

Кој се жалеше дека му емало поени покани? Сега би требало да е среден како што треба!!!

Член од
23 јуни 2007
Мислења
246
Поени од реакции
3
Овие новостите му се исти како политичките кампањи,, прајме ова она, ќе напрајме тинтири-минтири но мора да почекате. Предвреме знам што ќе пишат на апдејтот.

Член од
8 април 2008
Мислења
6.419
Поени од реакции
776
Овие новостите му се исти како политичките кампањи,, прајме ова она, ќе напрајме тинтири-минтири но мора да почекате. Предвреме знам што ќе пишат на апдејтот.
Другар и ти песимистички почна а :smir:

jovanovski

Motherfucker Jones
Член од
30 јуни 2008
Мислења
3.789
Поени од реакции
1.294
ми прати еден другар покана и се пополнив како што треба
е сега откако се пополнив директно ме префрли на профилот на некој друг- или можда демо верзија е :)
сега пишува дека се апдејтира:toe:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
We're taking the site down for some maintenance. We'll keep you updated.36 minutes ago

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Да не дозна некој за рестоков... оти денес сме 14ти... ај нека каже :kesa::wink:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Да не дозна некој за рестоков... оти денес сме 14ти... ај нека каже :kesa::wink:
Тие за минатиот не ни имет кажано кој е добитник а камолу нов ресток да направат .

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Тие за минатиот не ни имет кажано кој е добитник а камолу нов ресток да направат .
Оф леле... и како дозна точно кое време ви кажа некој или кисневте на странава...:baeh:

бтв ти фана ли нешо за минатиот ресток?:wink:

Џои

КИНЕКТиран
Член од
1 февруари 2007
Мислења
8.406
Поени од реакции
2.076
Оф леле... и како дозна точно кое време ви кажа некој или кисневте на странава...:baeh:

бтв ти фана ли нешо за минатиот ресток?:wink:
Скоро сите фанаФме по нешто, јас фатив Nintendo Wii, некој Ipod некој PS3, и се чека до утре да ни пристигне маил за потврда. НО ТАКВО НЕШТО НЕМА КАЈ НИКОЈ. Затоа ви викам не се секирајте ќе има ресток АКО се средат со овај предходниов.

МЕСЕЦОВ ЌЕ ИМА РЕСТОК НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА (не очекувајте да фатите ама баш ништо на следниот ресток.)

Kajgana Shop

На врв Bottom