Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Зашто да не фатиме ништо?

Премногу души фатија награда (не дека ги пратија), но АКО ги пратат на наредниов ресток Lockerz нема да пушти големи количини, како што беше ЗА НАС првиот пат ако ви ктенива кога никој АМА баш ништо не можеше да земе. ОВА Е МОЈА ТЕОРИЈА , и јас одвај чекам нареден ресток да бркам ПСП

Tuesday's Update: system went down, we will send the order numbers on friday.

Friday's update: sorry someone took down our system again, you will have to wait till monday.

Monday's Update: The website address you have entered does not exist xD

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Update--NOW the site is back up. We were repairing a display issue with new accounts. If you had trouble earlier when you attempted to login for the first time, please try again. It should work-and if it doesn't, please email support@lockerz.com and we'll look into it for you. Thanks for your patience, and for remembering that we are in prelaunch:-)

Абе се кажаа, ама е кажаа за вторите мајлови што треба да ги добиеме до утре сабајле!!!

АБЕ ако излегвит исто ко вчера само рефреш и готово влегвит кај мене така!!:vozbud:

LOCKERZUpdate--NOW the site is back up. We were repairing a display issue with new accounts. If you had trouble earlier when you attempted to login for the first time, please try again. It should work-and if it doesn't, please email support@lockerz.com and we'll look into it for you. Thanks for your patience, and for remembering that we are in prelaunch:-)

Село гори баба се чешла. Абе вторите мејлови алооооооооооооооооо!!!

Tuesday's Update: system went down, we will send the order numbers on friday.

Friday's update: sorry someone took down our system again, you will have to wait till monday.

Monday's Update: The website address you have entered does not exist xD

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Па вака до сега праеа, планот беше вториот мејл да се прати до прошлиот понеделник ама нагде кај средата закажаја за утре. И со постот ме пресмеа, браво.

Како со BZ поениве до каде стигнавте, јас собрав 516.320 поени до сега.

Јас имав 1.150.000 ама се поебав за викендот на Челзи маме им ебам!

LOCKERZUpdate--NOW the site is back up. We were repairing a display issue with new accounts. If you had trouble earlier when you attempted to login for the first time, please try again. It should work-and if it doesn't, please email support@lockerz.com and we'll look into it for you. Thanks for your patience, and for remembering that we are in prelaunch:-)

Село гори баба се чешла. Абе вторите мејлови алооооооооооооооооо!!!

Едит: Постот на D-wade rules xD Јас му го кажував истото на другар.

абе додека вие да добиете playstation 3 од тука playstation 4 ќе излезе и пак нема да бидете главни фраери во маало.

Колку сакам сега стварно да ги пратат, па да видам што ќе речете вие што не верувате и не собирате поени.

И јас не верувам 100% во страната, иако досега имам добиено маица и скин. Ама ми одзема само 1-2 минути во денот, и нема што да изгубам. Ако ми стигне РЅ3, супер. Ако не, ништо, ќе престанам да собирам поени и готово.

И јас вервам во сајтот бидејќи е во сопственост на амазон, само поради тоа. Но се нервирам што само одложват.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom