Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Scam е страната какоо се лажите значи :uvo: :tapp:
Поарно кликајте на PTC страни што се тестирани и плакаат така со тие пари што ке ги заработите преку нив ке си купите сами тоа што сакате :salut:

Е ова ти се вика упдате ие овдека одвај чекаме маил, тие видиги што пишат.

Happy Monday--We ran a number of upgrades yesterday and last night. The site is now back up. Thanks for your patience.

Кој се жалеше дека му емало поени покани? Сега би требало да е среден како што треба!!!

Овие новостите му се исти како политичките кампањи,, прајме ова она, ќе напрајме тинтири-минтири но мора да почекате. Предвреме знам што ќе пишат на апдејтот.

Овие новостите му се исти како политичките кампањи,, прајме ова она, ќе напрајме тинтири-минтири но мора да почекате. Предвреме знам што ќе пишат на апдејтот.

Другар и ти песимистички почна а :smir:

ми прати еден другар покана и се пополнив како што треба
е сега откако се пополнив директно ме префрли на профилот на некој друг- или можда демо верзија е :)
сега пишува дека се апдејтира:toe:

We're taking the site down for some maintenance. We'll keep you updated.36 minutes ago

Да не дозна некој за рестоков... оти денес сме 14ти... ај нека каже :kesa::wink:

Да не дозна некој за рестоков... оти денес сме 14ти... ај нека каже :kesa::wink:

Тие за минатиот не ни имет кажано кој е добитник а камолу нов ресток да направат .

Тие за минатиот не ни имет кажано кој е добитник а камолу нов ресток да направат .

Оф леле... и како дозна точно кое време ви кажа некој или кисневте на странава...:baeh:

бтв ти фана ли нешо за минатиот ресток?:wink:

Оф леле... и како дозна точно кое време ви кажа некој или кисневте на странава...:baeh:

бтв ти фана ли нешо за минатиот ресток?:wink:

Скоро сите фанаФме по нешто, јас фатив Nintendo Wii, некој Ipod некој PS3, и се чека до утре да ни пристигне маил за потврда. НО ТАКВО НЕШТО НЕМА КАЈ НИКОЈ. Затоа ви викам не се секирајте ќе има ресток АКО се средат со овај предходниов.

МЕСЕЦОВ ЌЕ ИМА РЕСТОК НЕ СЕ ЗНАЕ КОГА (не очекувајте да фатите ама баш ништо на следниот ресток.)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom