- Член од
- 17 јануари 2009
- Мислења
- 1.346
- Поени од реакции
- 184
Незнам како се осудиле iPod Да порачаат зошто за мене тоа се глупости само музика и игриНе како торба, ама многумина порачаа нешто игри, маици, скинови за ипод...

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Незнам како се осудиле iPod Да порачаат зошто за мене тоа се глупости само музика и игриНе како торба, ама многумина порачаа нешто игри, маици, скинови за ипод...
Ако не сакаш АјПод немораш да зимаш...Незнам како се осудиле iPod Да порачаат зошто за мене тоа се глупости само музика и игри![]()
Да ве прашам нешто. Станав z-list мембер пред малце и за маицата автоматски се праќа или? И кодот за држава е МК? Фала однапред.
Само да ти е пополнато и автоматски ти се праќа. Во State МК е .
Ај под како прво не е само за музика и за игри,туку имаш интернет на него све што има на ипхоне што се фајќа освен телефонирање се имашНезнам како се осудиле iPod Да порачаат зошто за мене тоа се глупости само музика и игри![]()
... и камера нема :kesa:Ај под како прво не е само за музика и за игри,туку имаш интернет на него све што има на ипхоне што се фајќа освен телефонирање се имаш![]()
Па тоа е мп4 плеер со апликации и интернет...шо барате камера и телефонија... и камера нема :kesa:
Камера може да се надогради,има таква опција![]()
Камера може да се надогради,има таква опција![]()