Mark Renton
I live by the tune, I die by the book
- Член од
- 12 ноември 2009
- Мислења
- 5.393
- Поени од реакции
- 4.990
3-4 nedeliколку бреме чекавте за да ви стигни порака за маица од lockerz.com
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
3-4 nedeliколку бреме чекавте за да ви стигни порака за маица од lockerz.com
колку бреме чекавте за да ви стигни порака за маица од lockerz.com
ај да се пофалам, најдов мн лесен начин да се направат лажни поени на локерз. Се што треба да направите е да ми пратите ваш е маил, на кој нема регистрирано локерз акаунт и јас ке ви пратам лажна покана, всушност вистинска, но кога ке се регистирате ке имате наместо 0 500 поени. доколку сакате таква покана пишете ми го вашиот е маил на john.bay87@yahoo.com
Брат,иди лажи на друг.Стари финти:helou:ај да се пофалам, најдов мн лесен начин да се направат лажни поени на локерз. Се што треба да направите е да ми пратите ваш е маил, на кој нема регистрирано локерз акаунт и јас ке ви пратам лажна покана, всушност вистинска, но кога ке се регистирате ке имате наместо 0 500 поени. доколку сакате таква покана пишете ми го вашиот е маил на john.bay87@yahoo.com
Aко си нарачал М после нова година ќе ти ја дадат зошо немаат броеви.
Да беа тие "Лесните" начини толку лесни досега Македонија ќе го имаше банкротирано lockerz.com !!!И шо фајде од тие? Или ќе видат дека се лажни или ќе неможеш ништо да нарачаш.