Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

ај да се пофалам, најдов мн лесен начин да се направат лажни поени на локерз. Се што треба да направите е да ми пратите ваш е маил, на кој нема регистрирано локерз акаунт и јас ке ви пратам лажна покана, всушност вистинска, но кога ке се регистирате ке имате наместо 0 500 поени. доколку сакате таква покана пишете ми го вашиот е маил на john.bay87@yahoo.com

ај да се пофалам, најдов мн лесен начин да се направат лажни поени на локерз. Се што треба да направите е да ми пратите ваш е маил, на кој нема регистрирано локерз акаунт и јас ке ви пратам лажна покана, всушност вистинска, но кога ке се регистирате ке имате наместо 0 500 поени. доколку сакате таква покана пишете ми го вашиот е маил на john.bay87@yahoo.com

И шо фајде од тие? Или ќе видат дека се лажни или ќе неможеш ништо да нарачаш.

не не нема да видат дека се лажни, барем за мене не видоа кога беше предходната недела тоа за нарачување, ми ја имаат пратено веке ратката со #

Брат,иди лажи на друг.Стари финти:helou:

Имам прочитано вакви милион на јутуб..али нема врска да привлечете само повеќе луѓе.

А по шо 500 баш? Неможи пример 100000000000000? Или 90293912381237? Остај бе бегај еден куп вакви видеа има на youtube и сите се селектирани како FAKE!!!

Добро, освен маица, има некој друг земено нешто од странава?

Има уште една страна како Lockerz. Јас мислам дека е подобра од Lockerz, на оваа се собира кредити од секој регистриран член од тебе, и со пополнување на понуда од нив. Има многу подобри награди од Lockerz, има мобилни, конзоли и др. Кој сака да се регистрира, тука.

Мислам дека темата е за Lockerz и треба да се почитува да не се пишуват други страни,доколку сакаш да се промовираш отвори нова тема:)

Ево гледам немам појќе 92 000 поени, туку ми намалиле. Тоа значи дека работат и рестокот се наблизува!!!!

Многу јасно

И шо фајде од тие? Или ќе видат дека се лажни или ќе неможеш ништо да нарачаш.
Да беа тие "Лесните" начини толку лесни досега Македонија ќе го имаше банкротирано lockerz.com !!!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom