Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

На Минесота вчера на лифе бетинг фатив 200,000 за 3,000 влог. со 66 коефициент.

Губеа 16 разлика на полувреме, а победија 106-100. Жив ќе се изедам што не ги ставив сите 60,000 кои ги имав, сеа PS3 ќе играв... ц ц ц.
:vozbud:

На Минесота вчера на лифе бетинг фатив 200,000 за 3,000 влог. со 66 коефициент.

Губеа 16 разлика на полувреме, а победија 106-100. Жив ќе се изедам што не ги ставив сите 60,000 кои ги имав, сеа PS3 ќе играв... ц ц ц.
:vozbud:

То е интересно во коцкајнето :pos2:

Кога ќе фатиш жив се јадиш, и кога нема да фатиш пка жив се јадиш :toe:

Пак ми стигна мејл со потсеќање ако не си ја пратил нарачката на teri@lockerz.com да ја пратиш. Напнаа веќе. Ќе им испратам 4563453 мејлови.
Dear Z-Lister,

We're writing about your recent redemption on PTZ Place. We are now completing processing orders from members who have forwarded their exact order receipt email. If you have not yet sent us your exact order receipt, please forward it to teri@lockerz.com by Wednesday, December 2 at 6 P.M. EST (USA). Remember, please forward your exact order receipt.
Once we've authenticated your order, you will see the appropriate number of PTZ debited from your account.
We look forward to getting your redemption prize to you very soon. Thanks for being part of the Lockerz November PTZ Place redemption.
The Lockerz Crew

Тебе барем ти праќет нешто :pos2:

Јас искрено секој момент очекувам да кажат, извинете но награди нема од x Причини

сеа само што се регистрирав на lockerz.com и ми дае 2 поена и некоја лодаинг игра изиграв и ми дае се на се 19 ама почнав да ја разгледувам страната и ми ги снема поените а и на меил неам добиено ништо од нив дека сум се регистрирал или било што шо е работава ?

сеа само што се регистрирав на lockerz.com и ми дае 2 поена и некоја лодаинг игра изиграв и ми дае се на се 19 ама почнав да ја разгледувам страната и ми ги снема поените а и на меил неам добиено ништо од нив дека сум се регистрирал или било што шо е работава ?
Баг е...ќе го средат...ти се бројат поените на друго место, грешка има само во приказот.

Ја изгубив вчера 400 000 на една рагби. Коефицентот беше 1,27, ставив 400 000, и само што ставив коефицентот се покачуваше, и на крајот изгубија. :kesa:

После тоа што ми останаа 20 000 ставив на Орландо, земав нешто ситно, и сеа идеме пак од почеток.

Јас те поканив нели? Епа и другар ми така му објаснив дека баг е они ги имаат твоите поени безбедни се во нивата database уживај ќе ти се прикажат правилно. Дали му имаат на некој одземено поени после ридимот?

То е интересно во коцкајнето :pos2:

Кога ќе фатиш жив се јадиш, и кога нема да фатиш пка жив се јадиш :toe:

Богами така е, ја изгледа на срце си ставам дека не сум играл спортска претходно а ни никаква коцка.
Ај може ќе излезе нешто од овој сајт, али мислам дека спамерски ми изгледа. не ми се верува дека ќе пратат некој поголема награда од баскет.

Ke vidime jas da soberam ako mozam 700 000 ke poracam fudbalska topka, pa ako sitgnit odime na nesto drugo :)

И јас добив денес mail од Lockerz да ме потсетат да ја препратам нарачката, а јас веќе ја имав препратено ама ја пратив сепак. И дај нека не заебаваат веќе нека кажат дали и кога ке пратат награди ...

Игор вака сега.Има над 70 илјади порачки..како ги замислуваш ти нив

роботи?:helou:

Стрпете се малце.

Нов Маил!
Hey,

If you redeemed for a prize during our most recent redemption, and your pointz
have not been deducted, do not worry, we will deduct them accordingly.

Keep it classy,

C

Lockerz Support
Pittsburgh, PA
support@lockerz.com

И мене ми стигна овој. Во сите мејлови истото го пишуваат.

Епа тоа е останува да си чекаме и да видиме коа ке стигнат колку царина, трошоци и се останато. А до тоаш проверувајте Mail секој ден XD

колку бреме чекавте за да ви стигни порака за маица од lockerz.com

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom