Lockerz, Beterz, VK, E-casting и други сајтови за "заработувачка"

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Некој знае ли која временска зона ја користат?:toe:

Член од
4 февруари 2009
Мислења
3.745
Поени од реакции
1.848
заштитени со скриено IP и рандом proxy сервер кои се бришат автоматски после 1 саат...ама нејке, не стигаат меиловите...
Да, имаат некои проблеми, до крајот на денот се ќе биде ок.

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
Вака една математика...за iPod nano од 300 поени (8gb) + 40 поени поштарина = 340 поени....дневно се прават по 4 поена (2 од логин, 2 од одговарање на прашањето) тоа се 340/4=85...значи 85 дена да кликаш на тоа за да собереш за iPod....не е...многу?
Многу?

Од што бе, од логирање на 1 мин и пишување глупост?
Т.е. ќе се истренираш и за 15 секунди можеш да го правиш тоа. И тебе ти е тоа многу.

Некад стварно не ви го сфаќам паметот, ако не па нека делат за регистрација iPod-и, а ако се логираш 5 дена по ред - Xbox360.
За 15 дена по ред логирање и 1 донесен пријател - Пиаџо веспа.

Да, саркастичен сум, затоа што е ЕПТЕН МАЛКУ.
Али стварно не сфаќам кај ви бега умот.

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
Видов сеа во УСА(Њујорк) е 10:00АМ па значи ние ќе треба да нарачаме во 23:00(бидејќи нарачувањето почнува во 6:00PM) според мене(поправете ме ако грешам)

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Многу?

Од што бе, од логирање на 1 мин и пишување глупост?
Т.е. ќе се истренираш и за 15 секунди можеш да го правиш тоа. И тебе ти е тоа многу.

Некад стварно не ви го сфаќам паметот, ако не па нека делат за регистрација iPod-и, а ако се логираш 5 дена по ред - Xbox360.
За 15 дена по ред логирање и 1 донесен пријател - Пиаџо веспа.

Да, саркастичен сум, затоа што е ЕПТЕН МАЛКУ.
Али стварно не сфаќам кај ви бега умот.
Ми изгледа многу пошо не ми изгледа вистинско...јас да кликам 85 дена за да ми кажат дека демек ја пративме пратката а дали ке стигне незнам, или демек не треба да се плаќа поштарина али за подигање на паќетот потребно е да се плати рандом сума на пари, да - многу е...а да е стварно се како што викаат ондак е дури ЕПТЕН ЕПТЕН МАЛКУ...ама нешто ми вели дека ништо не е бесплатно...

edit: Ако имате мултиакаунт, можете да добивате скоро секогаш максимуот од поени за дента со одговарање на квизовите...се што треба е вториот акаунт да го ставите на времеска зона поголема од нашата (+10/12/13) и така со него ке ги видите прашањата за следниот ден...ако прашањето е со 2 одговора, погодете еден, ако даде поени значи тој е правилниот :) ако не даде, значи со првиот акаунт ке го кликнете другиот можен одговор :)

#LakersMK

iChangeWorlds
Член од
31 јули 2008
Мислења
1.326
Поени од реакции
250
можам да одберам производ сега во 11 саат иако немам доволно поени или ќе мора да чекам прво поени доволно па после да купувам?

Член од
23 јуни 2008
Мислења
403
Поени од реакции
7
брзајте оти во 11 саатот сите ќе ги иззимаат па да не останете со празни раце.

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

Член од
30 август 2009
Мислења
584
Поени од реакции
212
можам да одберам производ сега во 11 саат иако немам доволно поени или ќе мора да чекам прво поени доволно па после да купувам?
Мора првен да ѓи имаш поените па после...:nenene::helou:

Член од
31 јули 2009
Мислења
206
Поени од реакции
43
A игри уште нема нели од денес ке имало игри за собирање поени плус.

Kajgana Shop

На врв Bottom