- Член од
- 9 октомври 2009
- Мислења
- 77
- Поени од реакции
- 3
не разбирам какви се тие проксираниА шо ако правам на проксирани меилови кои се бришат после неколку саата?
edit: не стигаат на mail-овите на hidemyass
не разбирам какви се тие проксираниА шо ако правам на проксирани меилови кои се бришат после неколку саата?
edit: не стигаат на mail-овите на hidemyass
заштитени со скриено IP и рандом proxy сервер кои се бришат автоматски после 1 саат...ама нејке, не стигаат меиловите...не разбирам какви се тие проксирани
Да, имаат некои проблеми, до крајот на денот се ќе биде ок.заштитени со скриено IP и рандом proxy сервер кои се бришат автоматски после 1 саат...ама нејке, не стигаат меиловите...
Многу?Вака една математика...за iPod nano од 300 поени (8gb) + 40 поени поштарина = 340 поени....дневно се прават по 4 поена (2 од логин, 2 од одговарање на прашањето) тоа се 340/4=85...значи 85 дена да кликаш на тоа за да собереш за iPod....не е...многу?
Ми изгледа многу пошо не ми изгледа вистинско...јас да кликам 85 дена за да ми кажат дека демек ја пративме пратката а дали ке стигне незнам, или демек не треба да се плаќа поштарина али за подигање на паќетот потребно е да се плати рандом сума на пари, да - многу е...а да е стварно се како што викаат ондак е дури ЕПТЕН ЕПТЕН МАЛКУ...ама нешто ми вели дека ништо не е бесплатно...Многу?
Од што бе, од логирање на 1 мин и пишување глупост?
Т.е. ќе се истренираш и за 15 секунди можеш да го правиш тоа. И тебе ти е тоа многу.
Некад стварно не ви го сфаќам паметот, ако не па нека делат за регистрација iPod-и, а ако се логираш 5 дена по ред - Xbox360.
За 15 дена по ред логирање и 1 донесен пријател - Пиаџо веспа.
Да, саркастичен сум, затоа што е ЕПТЕН МАЛКУ.
Али стварно не сфаќам кај ви бега умот.
Напрај си маил на Imail.mk и готоо:helou:aj pls koj saka pokana neka dae nekoi mail
mi falat 3 poeniiiiiiiii
Мора првен да ѓи имаш поените па после...:nenene::helou:можам да одберам производ сега во 11 саат иако немам доволно поени или ќе мора да чекам прво поени доволно па после да купувам?
значи да не се замарам со restock от сеа,има време :salut:Мора првен да ѓи имаш поените па после...:nenene::helou: