- Член од
- 25 септември 2008
- Мислења
- 8.785
- Поени од реакции
- 1.556
А досега пробуваше со најновата верзија или со постара и од 8.1 ?
Со најновата.
Фала на сите, ќе си останам на оваа шо да се праи.

А досега пробуваше со најновата верзија или со постара и од 8.1 ?
Here is now to solve error code 8e5e0713 when you try to sign in to Messenger. In short, you have to configure your firewall correctly. Let’s have a look at the single steps.епа вака:
Error code:8e5e0713
и сега?
а зашто можам од другото мсн да се уклучам а од ова не?
ај помагајте жити се ве молам![]()
Here is now to solve error code 8e5e0713 when you try to sign in to Messenger. In short, you have to configure your firewall correctly. Let’s have a look at the single steps.
- Check your firewall settings. Messenger should be white-listed there to work properly.
- If you are using Windows Firewall, try the following.
- Windows XP:
Click Start, Control Panel, Windows Firewall.- Windows Vista or Windows 7:
Click Start, Control Panel, Security, Windows Firewall, Change settings.- Switch to the Exceptions tab and check if there is a checked entry Windows Live Messenger. If there isn’t any, check the checkbox, adding Messenger as exception.
- Now click OK, and try to sign in to Messenger.
- If it still doesn’t work, you will have to re-install Messenger.
- First uninstall Messenger. Being a Windows XP user, do this:
- Click Start, Control Panel, Add and Remove Programs.
- A list of installed applications appears.
- Click Windows Live Essentials, and choose Change/Uninstall.
- A wizard for uninstalling Messenger opens.
- If you are using Windows Vista or Windows 7, uninstalling works like this:
- Click Start, Control Panel, Programs, Uninstall program.
- A list of installed applications appears.
- Click Windows Live Essentials, and choose Change/Uninstall.
- A wizard for uninstalling Messenger opens.
Да,се има случувано кај мене при слаба интернет конекцијаМногу често го имам овој проблем.
Некои од моите контакти ме гледаат offline, а јас сум всушност online. Чудно е што не ме гледаат сите како offline. Исто така кога тоа се случува понекогаш пораките што ми ги праќаат пишува дека сум ги добил додека сум бил offline.
Се случува ова кај некој?
Хах, ако се некој фејкери тоа се Гугл. Односно и МС се ама гугл повеќе.Windows line Wave Хахаххахах
Ко Гугл вејв...
леле фејкерииии
Мал проблем ..
Кога пишам со други кога ставам иконка пример :Р и таму ми излегува истото :Р, не ја трансформира во инкона како што треба, исто и на сите други така ми прави? Како се прави да ми излегува право анимацијата ?
А, незнам како е од друга страна веројатно јас ако упатам :Р , на него му изглегува анимација или ? Зошто на мене не ?