- Член од
- 4 април 2010
- Мислења
- 36
- Поени од реакции
- 3
и чаре?Да :helou:
и чаре?Да :helou:
http://tinyurl.com/d3pybxМоментално сум на пц кој има инсталирано 8.5, нормално не ми дозволи да се уклучам и кога почна да ја симнува 9ката: Use windows update to download the latest version of windows installer and try again. Ќе ми го пообјасни некој ова?
Веројатно си на Windows 7, затвори го скроз мсн-то, иди во program files најди го таму во папката Windows Live > Messenger > msnmsgr десен клик на него Troubleshoot Compatibility и намести го во компатибилен мод за Windows Vista.Знае некој да ми каже дали иконката на мсн кога не е активно, па и така, дали може да стои како кај ИксПе ??? Да не е цело време како активна програма на старт туку кај часовникот![]()
Ај пробај на овој начин ќе се среди лиError code: 81000306
Опасно ме ебе ероров.:smir:
Solutions to fix it; start/run type:
![]()
regsvr32 Softpub.dll
regsvr32 Mssip32.dll
regsvr32 Initpki.dll (this one took about 30 sec to be complete.)
![]()
After you done this, you should be able to sign in the MSN Messenger!
Да само сум заборавил да напишамВеројатно си на Windows 7, затвори го скроз мсн-то, иди во program files најди го таму во папката Windows Live > Messenger > msnmsgr десен клик на него Troubleshoot Compatibility и намести го во компатибилен мод за Windows Vista.
Исти к*р и мене веќе 10-тина дена .. не можам да се логирам на МСН .. користам Ebuddy ..Џабе нејќе ова.:nesum:
![]()
Слабо ебе а?
Ај пробај дисеблирај го процесов ако го имаш Nsvcappflt.exe, со влегување преку Ctrl+Alt+Del во табот Process, најди го и End Process. и види ќе се логира ли после мсн-то.Џабе нејќе ова.:nesum:
![]()
А досега пробуваше со најновата верзија или со постара и од 8.1 ?Не е могуче ова.Симнав верзија 8.1 бета и одма ме пушти.:nesum::nesum: