ЗелеМко!

• Креатор на темата Креатор на темата wot
  • Време на започнување Време на започнување
која ви е бе женскава :pipi: овие да погодам се камиказа и мики. или згрешам? а женскава ?:pipi:

Чоек да несмее да се позаебава малце,кога јадеме гомна тука се курчите ајде одма кога се заебаваме ван форум и тука ќе не тури некој не сме ко некои педерчиња да плачеме и да викаме не бев јас не бев јас туку си кажуеме.Вие пак си јадете гомна смеј се на туѓа несреќа и ќути си!

Види ги миланезиве полни со смисла за хумор еи.

И јас истото би им го рекол на играчите од твојот тим за оваа сезона, кога веќе се прајме паметни на форум. :kesa:

Боље да не почнуваме. Ти како "експерт" за фудбал ќе ме понизиш пред сите. :kesa:

А што е тоа толку важно?:jaj:
Осама Бин Ладен го криете па не кажувате? Он ви кажа да напраите хамер? :tapp:

Само прашав. Пошто креативно ми изгледа, и сакам да знам чива беше идејата.

п.с.сега одма ќе кажеш дека е твоја, знам.

Осама Бин Ладен го криете па не кажувате? Он ви кажа да напраите хамер? :tapp:

Само прашав. Пошто креативно ми изгледа, и сакам да знам чива беше идејата.

п.с.сега одма ќе кажеш дека е твоја, знам.

Не се сите работи за во јавност.:nesum:
И кога веќе толку сакаш да знаеш прочитај страна пред ова.Грешно знаеш.:wink:

Не го пишуваше она и не ја напаѓајте.Смеј се на наша сметка.:helou:

Камиказа, не се смеам нешто во стилот ау види ги сељациве хамер за зеленки напраиле. Кои клошари. Не ја напаѓам Тина туку само прашав, она дигна нос. Ај да не ја усерам темавa.

Keep on laughing.

Чекај сега, јас не разбирам, плукате по креативноста на некои малолетни форумџии? А што последно вие направивте а да не е пост од два реда во кој пишува “леле колку сте гwупави“, и неизбежниот демотиватор кој... рака на срце не бара креативност. Готова фотографија и збор. Бар некој добар збор и коментар да одберевте. Сите на часови кај Трн!!!

Плус, не ми оди wot i Мики во истиов концепт. Некој е вишок. Ако е Wot вмешан, тогаш целата слика е иронична и всушност вие не сте ја сфатиле шегата. Но, не се секирајте, сеуште можете да напишете колку се тие глупави а вие паметни, и онака циганките веќе не се занимаваат со фалење, отидоа во Европа.

И ако не е целата ствар иронична, барем момците искочиле со замисла и се далеку по оригинални од секое барање “дај ми зеленко ќе ти вратам“. Зеленко сите ние даваме кога нешто ќе не одушеви, ќе се сложиме, или... ако цениме нечиј труд. Колку пати сте рекле не се сложувам, ама зелено за напишаното.

Ништо ново, четири страни срање у црно-портокалово. Као Влада на РМ сте, остварувате. :helou:

p.s. Кој е точно на сликата, ја ќе ви даам зелеМко. :) Озбилно.
Мarjan-MiKi и kamikaza_skopje XDDDD

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom