Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Аллах - единствениот Бог пред кој сите пратеници (исус, мојсеј, мухамед, давид .....) паѓале на колена и со челата во земја
Секако не Исус, видете ...
Јас сум бог сам на себе, нема господ нема алах нема јехова нема буда нема никој...А тоа што вие се карате и се убивате дали се вика Господ или Алах е чист пример дека тој непостои,бидејки доколку постоеше ке ги соединеше сите верници во една единствена вера!
Јас сум бог сам на себе, нема господ нема алах нема јехова нема буда нема никој...А тоа што вие се карате и се убивате дали се вика Господ или Алах е чист пример дека тој непостои,бидејки доколку постоеше ке ги соединеше сите верници во една единствена вера!
Фала на совет...Али стварно е доста од верници кои се молат само кога им е тешко...И уште една работа,ако си толкав верник, не споменувај го името божјо...(совет:smir:,сепак е божја заповед нели?)Сеуште не те искушал твојот Господ, затоа така велиш, а ќе дојде и тоа, секое човечко суштество на овој свет сигурно ќе биде соочено со тоа, покај се пред да биде доцна. ( совет :smir![]()
Да ама проблемот е што сите се поклонуваат на различен бог...Искрено несакам никого да навредам,секој си има право на мислење, ама ова што се случува со религииве денес, сета таа поделба на луѓето(православни,католици,протестанти,муслимани,будисти итн. итн.) се повеќе ми наликува на римска митологија каде секој град си има свој бог и верува во него,принесува жртви(само што сега се принесуваат жртви од друга вера), а тие што ја проповедаат религијата(безразлика која е,сите тие се декларираат како пратеници од господ), возат џипови,живеат во палати,а обичниот народ кој верува цела година вади леб од уста за да има еднаш у годината да направи слава во чест на бога....НЕЧИНИ!:nesvest:Па он пробува да ги соедини.Он ти вика,поклони ми се и верувај во мене и кога ќе умреш со мене си.
Да ама проблемот е што сите се поклонуваат на различен бог...Искрено несакам никого да навредам,секој си има право на мислење, ама ова што се случува со религииве денес, сета таа поделба на луѓето(православни,католици,протестанти,муслимани,будисти итн. итн.) се повеќе ми наликува на римска митологија каде секој град си има свој бог и верува во него,принесува жртви(само што сега се принесуваат жртви од друга вера), а тие што ја проповедаат религијата(безразлика која е,сите тие се декларираат како пратеници од господ), возат џипови,живеат во палати,а обичниот народ кој верува цела година вади леб од уста за да има еднаш у годината да направи слава во чест на бога....НЕЧИНИ!:nesvest:Па он пробува да ги соедини.Он ти вика,поклони ми се и верувај во мене и кога ќе умреш со мене си.
Да ама проблемот е што сите се поклонуваат на различен бог...Искрено несакам никого да навредам,секој си има право на мислење, ама ова што се случува со религииве денес, сета таа поделба на луѓето(православни,католици,протестанти,муслимани,будисти итн. итн.) се повеќе ми наликува на римска митологија каде секој град си има свој бог и верува во него,принесува жртви(само што сега се принесуваат жртви од друга вера), а тие што ја проповедаат религијата(безразлика која е,сите тие се декларираат како пратеници од господ), возат џипови,живеат во палати,а обичниот народ кој верува цела година вади леб од уста за да има еднаш у годината да направи слава во чест на бога....НЕЧИНИ!:nesvest:
КОГА ќе биде тоа?
Прво треба да стигне еврејскиот лажен месија. Кога ќе биде само Аллах џ.ш знае !!
Но не треба да биде многу далеку, зашто сведоци сме како масоните заземаат замав по светот !!
Израел, Америка и тн.
Па славењето и нестрпливото очекување на антихристот дури во Дубаи се очекува !!
Треба уште предзнци да се исполнат !! Но јас сепк мислам како не сме многу далеку од она што ќе следува !!
Прво треба да стигне еврејскиот лажен месија. Кога ќе биде само Аллах џ.ш знае !!
Но не треба да биде многу далеку, зашто сведоци сме како масоните заземаат замав по светот !!
Израел, Америка и тн.
Па славењето и нестрпливото очекување на антихристот дури во Дубаи се очекува !!
Треба уште предзнци да се исполнат !! Но јас сепк мислам како не сме многу далеку од она што ќе следува !!
Од кај знаеш дека веќе не е пристигнат?
Како ќе го познаеш кога ќе пристигне?
Масони има низ цел свет.
Ти ќе славиш оти ќе дојде антихристот?!
Има ли друг запис во врска со ова освен светите писма ?
:pos2: !!
Кога Хитлер ке стане комунист брат...Мое мислење е дека господ непостои и никој нема да ме убеди во спротивното!КОГА ќе биде тоа?