deko82
Македонец
- Член од
- 7 септември 2009
- Мислења
- 115
- Поени од реакции
- 4
11 Октомври
Нека ви е среќен именденот во недела
Нека ви е среќен именденот во недела
Attachments
-
33,6 KB Прегледи: 8
ova e amblemot na firmata astibo.Најдов нешто за Астибо ама е лоша сликата.
pa sigurno klubot e od Fabrikata!!!!!!ova e amblemot na firmata astibo.
pa klubot e od fabrikata ama sigurno ima nekoj dodatok na ovoj znak, dali samo FK i celosno fudbalski klub ne znam. eve falanga_stip rece deka ke go slika, pa ke vidimo.pa sigurno klubot e od Fabrikata!!!!!!
не сум сигурен дека го користат грбот на градот. алексгиж го има амблемот па нека каже дали го користат ова.ФК Кочани
Незнам дали клубот го користи грбот од градот, зошто го имаат обавено на нивниот сајт
http://www.fkkocani.org.mk/
Да, тоа е логото на фабриката. Претпоставувам сликава ти е зумиран дел од следнаваНајдов нешто за Астибо ама е лоша сликата.
kaj e ova sopishte
Пробав да го прецртам амблемов, иако го имам само црно бел, со помош на општинскиот амблем од кој е фактички копија (фала Мујо!), и еве како излезе:
Сопиште тие е после припор, а припор ти е после последна 24 во к.вода Иначе не знам зашто тимот се води како од сопиште пошто таму не ни има терен па така лани играа на Цементара а сега кај мене во Пржиноkaj e ova sopishte
ама да не е без ова доле Општина Сопиште што пишува?
Пробав да го прецртам амблемов, иако го имам само црно бел, со помош на општинскиот амблем од кој е фактички копија (фала Мујо!), и еве како излезе:
100% e taka. toj matniot sto e gore ja go slikav so mob od obicen list, dole pisuvase toa deka verojatno tie im se sponzori na klubot.ама да не е без ова доле Општина Сопиште што пишува?
ustvari sega mi tekna zos moze da bide toa opstina sopiste dole.mujo напиша:100% e taka. toj matniot sto e gore ja go slikav so mob od obicen list, dole pisuvase toa deka verojatno tie im se sponzori na klubot.