Логоа од Македонски фудбалски клубови

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
Па, некој соработува, мамата :)

А, ги нема на бела позадина пошо не сум ги преработил уште...

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
Ако има луѓе од тој крај, можеби ќе помогнат да се докомплетира листава доколку имало и други клубови, во Ростуше, Гари, Жировница, Маврово, Осој .....

Бистрица (Галичник)
Кочо Рацин (Лазарополе)
Мавровски Езеро (Маврови Анови)
Селце (Селце)
Тресонче (Тресонче)

ФК Кочо Рацин (Лазарополе)

ФК Тресонче (Тресонче) во 196и некоја
во Гари денес непостои фудбалски клуб. селото има 4 постојани жители, сите останати куќи се викендички и се полни само на лето. во Понеделник најверојатно ќе одам во Гари, па ќе се распрашам баш дали некогаш имало фудбалски клуб, бидејќи терен има и иам играно на него ко мал.

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
deko82 друже. да ти објаснам нешто. јас, мујо, иронлионзион и хари потер (и уште неколку околу) веќе со години одиме ПЕШКИ од клуб до клуб барајќи амблеми. со чесни исклучоци, многу многу не не ебаваат... затоа, пошо гледам веќе 4 поста само БАРАШ, можеби ако малце би се потрудил ќе можеш и да ПРИДОНЕСЕШ. појди до некој локален клуб, побарај амблеми, сликај, стави на форумов. јас имам литри и литри бензин потрошено за да одам да барам амблеми.

немам никаква намера да влегувам во расправија со тебе, напротив мило ми е што има луѓе кои се заинтересирани исто како мене. ова е чисто пријателски совет кој се надевам ќе биде така и разбран.

поздрав!

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
епа ете бе другар моја заслуга е што го објавив од Хајдук Вратница, бев со кола до таму , и со многу мака најдов еден дечко што имаше знаменце од ФК Хајдук Вратница,и ете го сликав ,го преработив и го постирав. Не е доволно и тоа ?
Стадионот кај што беше во вратница денес е изорана нива и посеана со пченка!

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
Екипата на ФК Љуботен со старото лого со буквата Љ,после најубавиот грб до сега со врвот Љуботен (2 слики), и официјалниот грб.

Attachments

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
епа ете бе другар моја заслуга е што го објавив од Хајдук Вратница, бев со кола до таму , и со многу мака најдов еден дечко што имаше знаменце од ФК Хајдук Вратница,и ете го сликав ,го преработив и го постирав. Не е доволно и тоа ?
Стадионот кај што беше во вратница денес е изорана нива и посеана со пченка!
a ti gi prakas na football11.net amblemive?

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
Екипата на ФК Љуботен со старото лого со буквата Љ,после најубавиот грб до сега со врвот Љуботен (2 слики), и официјалниот грб.
Епа во тој случај алал вера! :party2:

За овој грб на Љуботен, не ќе е лошо да пробам да го преработам... Освен љ-то има нешто друго напишано? Не се гледа баш...

The Dude

Лајно
Член од
25 мај 2009
Мислења
502
Поени од реакции
321

Мојот клуб. ФК Питу Гули, Крушево

Бојот започна,горе Крушово
горе Крушово на Мечкин Камен

Питу Гули,славно загина
славно падна за Македонија

Таму се бие,тој славен јунак
тој славен јунак,тој Питу Гули

Питу Гули,славно загина

Жените плачат,децата пиштат
а крв се лее,на Мечкин Камен

Питу Гули,славно загина

химната на клубот.

Член од
12 септември 2009
Мислења
71
Поени од реакции
5
Денеска бев во прилично голема прошетка низ скопскиве села. Првичната намена ми беше да го земам амблемот на Горно Лисиче, ама испадна дека распоредот кај мујо сајтот е неточен. Натпреварот против ССК Младинец бил вчера!!!... и така втора недела по ред со празни раце си одам од таму.

Ама овојпат продолжив накај другиве села. Ги поминав Долно Лисиче (не најдов никој за Победа), Јурумлери (најдов амблем од Нова Колонија, и се договорив со Слога 77 од Идризово да им направам амблем). Потоа сликав нов амблем на Гоце Делчев во Скопско Поле. На крај, во Трубарево играа Младост Ергеле (немаат свое игралиште) и Дељадровци. Тука тренерот на Младост ми го опиша амблемот, а го сликав и од дресот амблемот на Дељадровци.

Вечерва или утре ќе ги обработам во Corel и ќе ги постирам овде...

Harry Potter

Imperius
Член од
14 септември 2005
Мислења
2.553
Поени од реакции
1.548
Денеска бев во прилично голема прошетка низ скопскиве села. Првичната намена ми беше да го земам амблемот на Горно Лисиче, ама испадна дека распоредот кај мујо сајтот е неточен. Натпреварот против ССК Младинец бил вчера!!!... и така втора недела по ред со празни раце си одам од таму.
не е Мујо крив, таков е распоредот. јас го постирав на MacedonianFootball.com а потоа Ирон го стави и тука мислам во темата за Славија. го земав од ФК Волково и тој им е официјален распоред, ама трета лига е, често се поместуваат натпреварите.

Ама овојпат продолжив накај другиве села. Ги поминав Долно Лисиче (не најдов никој за Победа), Јурумлери (најдов амблем од Нова Колонија, и се договорив со Слога 77 од Идризово да им направам амблем). Потоа сликав нов амблем на Гоце Делчев во Скопско Поле. На крај, во Трубарево играа Младост Ергеле (немаат свое игралиште) и Дељадровци. Тука тренерот на Младост ми го опиша амблемот, а го сликав и од дресот амблемот на Дељадровци.

нема ни да најдеш, Победа ДЛ немаат амблем, јас иам барано.

Член од
6 март 2009
Мислења
979
Поени од реакции
853

Te видов денес кога го сликаше
Ти беше еден со коса у репче така ?
Еден жолт дрес сликаше
Иначе тој дрес сега го носиме ние т.е пионери Нова Колонија
:pipi:

Член од
30 јуни 2007
Мислења
1.775
Поени од реакции
23
не е Мујо крив, таков е распоредот. јас го постирав на MacedonianFootball.com а потоа Ирон го стави и тука мислам во темата за Славија. го земав од ФК Волково и тој им е официјален распоред, ама трета лига е, често се поместуваат натпреварите.
точно, ја од тој распоред препишував, ама ке знам од наредно коло нема да ги пишувам со денот на одигрување, тука само ке пишем кој со кого игра, за да не дојде до некоја забуна.

deko82

Македонец
Член од
7 септември 2009
Мислења
115
Поени од реакции
4
Епа во тој случај алал вера! :party2:

За овој грб на Љуботен, не ќе е лошо да пробам да го преработам... Освен љ-то има нешто друго напишано? Не се гледа баш...

Подобро тој другиот направи го , кај што е со врвот на слика.

Kajgana Shop

На врв Bottom