во Гари денес непостои фудбалски клуб. селото има 4 постојани жители, сите останати куќи се викендички и се полни само на лето. во Понеделник најверојатно ќе одам во Гари, па ќе се распрашам баш дали некогаш имало фудбалски клуб, бидејќи терен има и иам играно на него ко мал.Ако има луѓе од тој крај, можеби ќе помогнат да се докомплетира листава доколку имало и други клубови, во Ростуше, Гари, Жировница, Маврово, Осој .....
Бистрица (Галичник)
Кочо Рацин (Лазарополе)
Мавровски Езеро (Маврови Анови)
Селце (Селце)
Тресонче (Тресонче)
ФК Кочо Рацин (Лазарополе)
ФК Тресонче (Тресонче) во 196и некоја
a ti gi prakas na football11.net amblemive?епа ете бе другар моја заслуга е што го објавив од Хајдук Вратница, бев со кола до таму , и со многу мака најдов еден дечко што имаше знаменце од ФК Хајдук Вратница,и ете го сликав ,го преработив и го постирав. Не е доволно и тоа ?
Стадионот кај што беше во вратница денес е изорана нива и посеана со пченка!
Епа во тој случај алал вера! :party2:Екипата на ФК Љуботен со старото лого со буквата Љ,после најубавиот грб до сега со врвот Љуботен (2 слики), и официјалниот грб.
не е Мујо крив, таков е распоредот. јас го постирав на MacedonianFootball.com а потоа Ирон го стави и тука мислам во темата за Славија. го земав од ФК Волково и тој им е официјален распоред, ама трета лига е, често се поместуваат натпреварите.Денеска бев во прилично голема прошетка низ скопскиве села. Првичната намена ми беше да го земам амблемот на Горно Лисиче, ама испадна дека распоредот кај мујо сајтот е неточен. Натпреварот против ССК Младинец бил вчера!!!... и така втора недела по ред со празни раце си одам од таму.
нема ни да најдеш, Победа ДЛ немаат амблем, јас иам барано.Ама овојпат продолжив накај другиве села. Ги поминав Долно Лисиче (не најдов никој за Победа), Јурумлери (најдов амблем од Нова Колонија, и се договорив со Слога 77 од Идризово да им направам амблем). Потоа сликав нов амблем на Гоце Делчев во Скопско Поле. На крај, во Трубарево играа Младост Ергеле (немаат свое игралиште) и Дељадровци. Тука тренерот на Младост ми го опиша амблемот, а го сликав и од дресот амблемот на Дељадровци.
Вечерва или утре ќе ги обработам во Corel и ќе ги постирам овде...
Te видов денес кога го сликашеДенеска бев во прилично голема прошетка низ скопскиве села. Првичната намена ми беше да го земам амблемот на Горно Лисиче, ама испадна дека распоредот кај мујо сајтот е неточен. Натпреварот против ССК Младинец бил вчера!!!... и така втора недела по ред со празни раце си одам од таму.
Ама овојпат продолжив накај другиве села. Ги поминав Долно Лисиче (не најдов никој за Победа), Јурумлери (најдов амблем од Нова Колонија, и се договорив со Слога 77 од Идризово да им направам амблем). Потоа сликав нов амблем на Гоце Делчев во Скопско Поле. На крај, во Трубарево играа Младост Ергеле (немаат свое игралиште) и Дељадровци. Тука тренерот на Младост ми го опиша амблемот, а го сликав и од дресот амблемот на Дељадровци.
Вечерва или утре ќе ги обработам во Corel и ќе ги постирам овде...
точно, ја од тој распоред препишував, ама ке знам од наредно коло нема да ги пишувам со денот на одигрување, тука само ке пишем кој со кого игра, за да не дојде до некоја забуна.не е Мујо крив, таков е распоредот. јас го постирав на MacedonianFootball.com а потоа Ирон го стави и тука мислам во темата за Славија. го земав од ФК Волково и тој им е официјален распоред, ама трета лига е, често се поместуваат натпреварите.
Да, јас бевTe видов денес кога го сликаше
Ти беше еден со коса у репче така ?
Еден жолт дрес сликаше
Иначе тој дрес сега го носиме ние т.е пионери Нова Колонија
Епа во тој случај алал вера! :party2:
За овој грб на Љуботен, не ќе е лошо да пробам да го преработам... Освен љ-то има нешто друго напишано? Не се гледа баш...