СУГС Раде Јовчевски - Корчагин

Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.014
Поени од реакции
74.332
abe bolje da si se zapisel vo korcagin, zaso stvarno ke te izmacat, ama bar ke naucis mn raboti kako sto treba, a vo jahia iam edna drugarka koja bas bese vo osnovno odlicna ucenicka, se zapisa tamu i skoro niso ne uci, a site i se dobri oceni t.e. odlicna e i tamu, ali sepak tvoe pravo na izbor bilo taka da.....mozda za tebe e podobro tamu sekako
Не ги лжи бе :pos:
Помина времето кога Корчегин било место кај што се УЧЕЛО, и кај што владеела строгоста. Сега школите се бираат според тоа кај имаш највеќе врски, и 90% од тие што се упишуваат во РЈК имаат тешки врски па на крај сите се одлични:)
Јас си го поминав супер средното (одличен сите години:)) а си учев само математика, а другите оценки ги добивав или со разни тактики или со помош "од публика". Во секое школо треба да се учи за да имаш петки и четворки, а единствената мала разлика меѓу Корчагин и другите средни е што тука малце потешко се поправаат кецовите. Но се на се, можам да кажам дека Корчагин го поминав како песна :)

Spaski

Vita - Amore - Riso
Член од
31 јануари 2009
Мислења
263
Поени од реакции
11
И тоа како знае да претера, аууу... Секогаш е во право она, па ти ако сакаш цел свет преврти го да и докажеш дека греши... Единственото нешто во РЈК што органски не можам да го поднесам :smir:
Lickov mi bese 2 godini klasen i covekot e zakon, najdobar do sega profesor, bez zamena......zalam sto ne mi predava uste....
a Zaki znae da pretera ali znae i da oceni tocno nekad preteruva i se prai mn vazna ali toa e toa.....voglavno Lickov ke go pamtam najmnogu poznat kako LD :D

Tocno e deka se kara so site profesori, posebno so Lickov ne se podnesuvaa, a vo vtora godina duri Dameski sakase da go tuzi Lickov za toa sto LD si pisal vo zabeleska od roditelska sto se zborelo za nego....neam komentar....tolku mi bese zal sto se nervirase Lickov, zas nie kako klas prenesuvavme sto kako edniot kazal na drugiot....i duri i klasov se podeli pola na str na Dameski pola na Lickov

I bese zal sto si zaminuva vo penzija ali definitivno ne placese, jas se pozdraviv so nea, duri i se gusnavme....:pos2::pos2::pos2:.....kolku i da ja smetate za losa, zenata znae mn dobro hemija, i zadovolna sum od nea epten.....ja cekam da doe da ne psoeti vo skolo,ali ja nema, aj ke ja vidime na matruskata :D :pos2:
Жаклина е дефинитивно најлоша проф. во Корчагин
Абе неможам да ја погледанм а да не збеснам...
Катастрофа....
А за Личков немам зборови, дефинитивно еден од најдобрите проф., заедно со Фросина и со Вера(ма да Вера последната година што ми предаваше малку забега со оценувањето, ама и таа ќе пројде)

~angela~

mladiot matematicar
Член од
29 август 2008
Мислења
226
Поени од реакции
25
Пред некоја недела имаше јубилеј 50 години Корчагин. Падна добра дружба...
Da imase jubilej i mn profesori ne eba zadovolni od jubilejot, zatoa sto ne prisustvuvale najdobrite eks korcaginci.......

Мислеа на дружба на кајганџии кои учат или учеле во Рјк :)
Kazete koga ste slobodni, ke se sobereme korcaginci od kajgana!!!!...aj da slusnam kolku se slobodni korcagincive :pos2::pos2::pos2::pos2:

peter

Петар Пан...
Член од
6 септември 2005
Мислења
636
Поени од реакции
165
Da imase jubilej i mn profesori ne eba zadovolni od jubilejot, zatoa sto ne prisustvuvale najdobrite eks korcaginci.......
Па голем дел од најдобрите Корчагинци не се во МК. Е сега., во однос на тоа кој беше избран да биде вклучен во филмот, тоа е веќе друг муабет, ама факт е дека од Корчагин излегува и нешто друго освен политичари :)

Член од
27 јануари 2007
Мислења
2.504
Поени од реакции
72
Многу, многу итно ми треба презимето на Вера по историја, да не знае некој??

U

UniqueGirl

Гостин
Само 2 се у Турција?
И на колку дена ако има некој инфо.
Итно е.
Фала.

Едит: Готоо. :pipi:

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
packa mi e klasna =D
Dobro na nea ne i e posledna godina ova, ke odi vo penzija ili uste nema vo plan? Inace, vo celost imam smeneto mislenje za nea. Stroga e na casovi za da pokaze `koj e glaven vo kukjata`, a na strana e mnogu fina, usluzliva, moze i muabet so nea da se napravi i se naj naj...

nemam mak podrska

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Јас сум бивша Корчагинка :)
И ако правите збиранка налето, кога ќе сум во МКД, ајм ин.

Член од
26 април 2010
Мислења
501
Поени од реакции
21
:bilokojzbor:И јас имам завршено во Корчагин, да се добиваше знаење - но и луге се градеа.
Денес не е потребно сето тоа - бидете успешен партиски војник и никој нема да ја забележи вашата глупост и некомпетентност.
Нели, домар вработи власта за професор.
До тоа стасавме!
На здравје и доблести и знаење - бруки!
Да се најдеме сите кајгнџии не е лоша идеја - туку е одлична.Сите сме ,луге без оглед на мислењата.Важно да имаме СВОИ:smir: мислења.
:toe::toe::toe:

Член од
13 септември 2009
Мислења
287
Поени од реакции
110
И шо ако се најдеме? ке збориме за професори? хаха нз нз..
Еве ми поминуе и трета и мн е лесна освен латински Лидија не умре.. нели мони? хаха
едвај чекам 4та да си ја ладаааааааам... Го сакам корчагин. Но несакам шо мн се делат и се оговараат луѓево... нејќам да завршам .. <3

Kajgana Shop

На врв Bottom