Норвешка-Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата Zemzela
  • Време на започнување Време на започнување
Ај да сме здрави и живи, денов изгледа не ни е суден за позитивни резултати. :toe: Очигледно е дека и фудбал ќе изгубиме. :) Тоа е. Нареден пат подобро. Сепак, наши се, единствени и мораме да ги бодриме.

Не се издржува ова Тиранија од загубени натпревари на меѓународно поле

Не заебаваат сите со вакви резултати и репрезентации, бетер од Сан Марино не праат.

Oвој Тасевски што креативец ќе беше, една топка не може да задржи подолго од 2 секунди. Абе ајде, да ти се одмили фудбал од овие. Вака ли се бранат државни бои?

Ах Пандев , Пандев .. да не ја заебеше тој можи ќе тепавме денес :)

Problemot e u seljackite fudbaleri...nemanje mozok za dobra akcija, ne znaenje kako da se povrze zadniot preku sredniot red so napadot...ne se znae kako da se nafrli topka, t.e nema t.n. "topki so oci"...nema plejmejker koj kje ja zeme topkata od sredina i kje gi "hrani" Pandev, Stojkov i Naumovski...se e od tepka, a nie kje si jademe Petka vecerva.
Golmanite se prikazna za sebe...Jane e trup, 2 od 3 gola prostiv Spanija odat na negova dusa, nema pregled vo svojot del i leta ko pataruska...Pacovski, moze samo za Alumina da brani , nigde drugde...
I ne e lose , koga , ako , vo idnina se pravi nekoj normalen sostav, da se napravi IQ test na fudbalerite...se sto e pod 100 ne smee da vleze u tim
Potoa, Psiholog, a za ovie nasive i Psihijatar
So eden zbor, od Piperki se pravi Ajvar, a ne Kavijar

Денов тргна на лошо така и ќе заврши:toe: ај барем да постигнеме еден гол да ја прекинеме црната серија без гол на гости

Аман бе, бетер од Милан играме, не ми се верува.Ама беспомошно делуваат сите ко против некоја светска сила да играме, а не една Норвешка.

Катастрофа.
Ех Зоран Мицески кога беше прв голман на репрезентацијата... :)

лошо лошо многу лошо...ако продолжиме вака нема да ни биде ништо чудно ако се наоѓаме позади фарски острови на фифа ранг листата :tv:

губиме од норвешка,шкотска сениори
младинците една латвија не мозат да ја победат
Светла иднина има фудбалов наш:wink:
:tapp:

ГЛУП Попов! Чека да дојде до корнер знамето, да го затвори противничкиот фудбалер и ќе је шутира топката. Што не се родив Холанѓанец... да се радувам на фудбал.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom