Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Не ги гледајте снимките. Зошто по ѓаволите ги гледате? Нашата нација е прва за ексклузива, шокантизам, драмење, театралност, па затоа и тоа е сервирано од медиумите. Еве, откако чув дека има шокантни видеа на телевизија, не гледам. Фала, јас сакам да спијам вечер. А вие, ем гледате, ем серете. Немојте ви се молам.
Убо си напраилЗа тоа да. Се дига голема фама за негативните настани,за позитивните ги нема никаде,се прават глуви.
Инаку снимките не ги гледав Мими :smir:
ШОКАНТНА СНИМКА ... ТОЈ ШТО НЕ ЈА ГЛЕДАЛ ПОАРНО ДА НЕ ЈА ГЛЕДА !!!!
Ако најавиле дека снимките се шокантни и предупредиле за нивната содржина, тогаш незнам што толку удирате критика на А1, слично ко онаа снимка кога почина пред камерите девојка во Иран, сите светски медиумски агенции го пренесоа тој настан, вклучувајки ги и нашите медиуми .Во однос на снимките на А1... не ми се допадна тоа што го видов, ама не ги окривувам ни А1. Имаат ексклузивен материјал, и го објавуваат. Пола саат унапред беше најавен како "ексклузивен и шокантен". Значи сите токму и поради тоа се нацртавте пред вашите мали екрани. И сега ми мрчите тука колку биле гадни. Ало, најавија ЕКСКЛУЗИВНИ и ШОКАНТНИ снимки. Што очекувавте?