Македонија 1 - 2 Англија (младинци)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Зашто никаде немаше најави за натпреваров? Несаќајки ја фатив на почеток утакмицава. Одлично играме сеа за сеа. Можевме и повеќе од 1-0 да водиме. Ибраими одличен гол даде а Ивановски и Димитровски супер играат. Но за жал еве ги Англичаните и 1-1. Ај ке видиме до крај како што.

ако испадни еден во два ке има многу муабет за правење , не сакам ништо сега да зборам пред време , само да видиме како ке заврши

Чисти пенал беше, директно во нозе од кога ја турна топката.

Тоа ти е.Нема да дадеш ќе ти дадат,непишано фудбалско правило.:smir::smir::smir:

И на мене од кладилница ми кажуваа 1 во 2 ... ама доста бе со такви местенки ... верувам дека барем нерешена ќе ја извадиме :pipi:
:oeoeoe::oeoeoe:

оти овакви информации не кажувате порано!

Тоа ти е.Нема да дадеш ќе ти дадат,непишано фудбалско правило.:smir::smir::smir:
Abe kakvo nepisano pravilo se da im ebam na hari i kompanijata !! povtorno 1-2 (1-0,1-2)..uste kolku ke mestis be smrdlo eden! cist penal normalno mu ide direkt vo nozi,ne mi e jasno taa posrana vlada sto vadi zakoni za navivaci koj edvaj gi ima na tribina a vo sportot mafijasite sto gi drzat klubovite i federaciite plivaat vo pari !! da ti e maka sto si roden vo takva drzava !!

Ебате Македончето. Не знам што се нафатив да гледам воопшто кога приказната секогаш иста.

Позитивно ме изненадија нашите, играа одлично на средина, стабилно делуваа со прецизни пасови и после нашата стара болка. Немање кондиција и концентрација во финишот, при првиот гол евтино им дадовме корнер, а и при вториот нашиов одбранбен го гледаше Стариџ 10 секунди место да го нападне.

Како и кај сениорите Англија не игра ни нијанса подобро од нас ама секогаш заминува од тука со 3 бода.

Инаку најмногу ми остави впечаток Ивановски, а ме разочара Ејупи. Влезе во 2ро полувреме како свеж играч, а уништи неколку добри прилики.

и после зошто уефа не казнувала и зошто ние сме биле криви , еве ви апла наместена утакмица

Не се возбудив многу очекувајки го епилогот како и на многу вакви утакмици до кога со таа спора игра и опуштање?Не е наместена едноставно немаат сила нашиве

Не тропајте глупости, наместена била...Не дека ние не сме местачи, него англичаниве не се глупи како нас да местат утакмици на репрезентација (без разлика што се младинци) па да имаат проблеми после. Чиста случајност, значи секоја утакмица што ќе излезе 1 во 2 или обратно е наместена?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom