Македонија 1 - 2 Англија (младинци)

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
27 ноември 2007
Мислења
31.288
Поени од реакции
76.684
Локација
Б'с
Vo momentov na MTV eden ja davaat utakmicata Makedonija:Anglija od kvalifkaciite za mladinci. Mecot se igra vo prilep i Makedonija vodi so 1:0 so golot na Ibraimi:):)
Ke pobedime li???

Ка што гледам појаки смо од англичаниве некако англичаниве ка да неможа да мрдна сигурно е од времето :) :toe: ја мислим дека може да победимо ама само да не падна у второ пол. и да не го снема сонцето :pos2::pos2::pos2::vozbud::vozbud:

Пред малце ми кажа еден од кај мене што работи у кладилница 1 во 2,он си ја уплатил,па ќе видиме како ќе заврши!

И на мене од кладилница ми кажуваа 1 во 2 ... ама доста бе со такви местенки ... верувам дека барем нерешена ќе ја извадиме :pipi:
:oeoeoe::oeoeoe:

Многу добро младиве играа. Не очекував ваква игра, браво! Голот на Ибраими беше ремек дело. Англичаниве мислеа ќе дојда и без игра ќе тепаа, се гледа многу не потцениле, ќе треба да се изнамачат во 2ро полувреме.

А да, смени го насловот МАКЕДОНИЈА!

Многу добро младиве играа. Не очекував ваква игра, браво! Голот на Ибраими беше ремек дело. Англичаниве мислеа ќе дојда и без игра ќе тепаа, се гледа многу не потцениле, ќе треба да се изнамачат во 2ро полувреме.

А да, смени го насловот МАКЕДОНИЈА!
Izvinete, ne bese namerno sum lapnal bukva, mn bev vozbuden od golot:):)
Inace mislam deka ke tepame, toa e sigurno:)
Kako ne im dadovme uste eden gol. Vaka uste ne e gotovo:toe:

Браво за Mакедонија само да не ја зафркнат работата ... т.е 1у2 да ја праат :)

Одлична игра сега за сега, нека продолжат вака само...
Ибраими здрвуење под пречка, лелеле :)

Треба да заводиме за тема да се отвори , шо народ сме мајката.

Мирко треба да го извади, многу шанси упропасти денеска не му е денот.
И доста со тоа местена па местена, аман више!!!

Еве го и Ејупи чиста шанса промаши, може да не казнат за ова...

Еве ја казната...:@

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom