A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
пораката на ОНЕ на нивниот ФБ профил:
Во моментов програмската понуда на BoomTV е дефинирана, за сите измени и дополнувања ќе бидете известени.
сепак останува да видиме до вечер или текот на утрешниот ден дали ке има измени
п.с дали има прашано некој во ОНЕ во врска со оваа прашање, или да има некој вработен во ОНЕ на форумот што е да даде поконкретен одговор???

T

The Cryptkeeper

Гостин
Еве, наместо Пинк Плус се појави Пинк 15 на BoomTV.
Уф, јак потег нема што.

--- надополнето ---

филмовите и сериите ќе бидат од квалитетна странска продукција алоо!! Жељко потпишал одговор со 20 Сентчури Фокс и некои големи компании имаше доста квалитетни филмови кој и ти би сакал да ги гледаш
има тема за Пинк 15 дај да не пишуваме сега и тука
Абе остај.

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
Некој кој ја користи услугата снимање да сподели нешто или се уште нема никој?

Член од
19 мај 2008
Мислења
1.929
Поени од реакции
500
Некој кој ја користи услугата снимање да сподели нешто или се уште нема никој?
Како што изгледа се уште нема никој (вклучувајќи ме и мене). Важно најавија дека месецов ќе биде, и тоа е напредок:). Имаат уште 5 дена да си го исполнат ветувањето инаку ништо од сериозноста на Boom во најавите за новини.

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Читав на ФБ дека ќе било од наредната недела, иако веќе секоја недела викаат дека ќе биде наредната.

Член од
17 март 2007
Мислења
92
Поени од реакции
3
Инфо: Новиот софтвер и новите опции на боом тв ќе стартуваат овие денови. Поздрав

Член од
27 декември 2008
Мислења
1.618
Поени од реакции
772
НАСКОРО видеотека !!!!Од кога го имам земено БООМ од пред една година се уште стои ова така да не верувам, крајно сум разочаран од ОНЕ. Пред некој месец ги исклучија ХБО каналите без никакво објаснување само поради овие канали јас останав на БООМ

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
Прееска ONE информираа дека новиот софтвер на BoomTV бил во последна фаза на тестирање и ќе стартувал во секој момент... И сеуште го нема. :toe:

Член од
17 март 2009
Мислења
194
Поени од реакции
22
ONE propalici zivi !!!!!!!!!sega bozem ima pink-15 me razocaraa. Sea mi e mn dosadno nemam niedna serija sto ja gledav na pink plus,se razocarav,NEKA MI GI VRATAT SERIITE:tapp:

Член од
6 јуни 2009
Мислења
228
Поени од реакции
26
колку канали има на бумот и колку се со мак превод.

Член од
18 февруари 2008
Мислења
1.464
Поени од реакции
248
На телекабел каналите со македонски превод се?

Член од
4 октомври 2010
Мислења
88
Поени од реакции
2
дали новиот информативен канал ВЕСТИ 24 ке биди дел од понудата на Бум ТВ дали има некој вработен во ОНЕ на форумов или да има прашано во ОНЕ во врска за овај канал да ни даде на нас корисниците на бум тв некоја информација да знаеме дали да го очекуваме во нивната понуда позззз

Kajgana Shop

На врв Bottom