A1 TV Lite (ONE BoomTV/Vip TV Lite) безжична DVB-T телевизија - генерална дискусија (новости, прашања, проблеми)

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Free-Boy 500 ден е за еден ресивиер а за два ресивера ќе си плаќаш 2 х 500 ден плус уште ако сакаш на двата HBO ондак уште 2 х 300 ден :helou:

незнам сега има ли некоја промоција, порано имаше нешто со доплата од 100 ден или така нешто добиваш втор ресивер, најубаво прашај си на 181 :toe:
Има доплата за втор ресивер, 99ден. (од пред 2 дена имам бумтв, инаку на сајтот не пишува ништо за доплатата од 100ден.) :)

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.257
Има доплата за втор ресивер, 99ден. (од пред 2 дена имам бумтв, инаку на сајтот не пишува ништо за доплатата од 100ден.) :)
Treba da zemes so 3 uslugi za da imas 2 primenika vo 1 kuka...

Apple

It's good to be good
Член од
11 октомври 2009
Мислења
3.088
Поени од реакции
1.360
Па имам, телефон/интернет/телевизија = 2000ден. + 99ден за втор ресивер = 2100ден. :)
Колку ти е брзината на адсл?Колку ти дава на спидтест?

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Колку ти е брзината на адсл?Колку ти дава на спидтест?
Сеуште сум на стариот пакет (Дуо Плус), за неколку дена треба да ми го пуштат новиот пакет.
Инаку брзината:

Секогаш е 4/5 mb/s и може да се случи еднаш во месецот да има прекин од 5/10 мин. :)

Член од
20 септември 2007
Мислења
68
Поени од реакции
1
Наскоро BOOM TV пакетите ќе бидат во продажба во секоја ХЕДИС продавница и пиљара !!!

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Наскоро BOOM TV пакетите ќе бидат во продажба во секоја ХЕДИС продавница и пиљара !!!
Од каде е оваа информација?!
Како ке може да се земе бумтв кога мора да се потпише договор?!
Или во хедис ке се потпишуваат договори..?!
:pos2:

Член од
16 август 2008
Мислења
3.293
Поени од реакции
637
:ija:
Не ми се верува, ќе го посељачат и BoomTV.
Парола на Хедис за BoomTV: „Земи го, ако не ти чини врати го“. :kesa:

Член од
28 декември 2009
Мислења
96
Поени од реакции
1
HBO што ќе го исклучат,нема многу да ме погоди.И нема да плаќам екстра за нив.Го фаќам и на сателитска:tv:Јес дека е со српски превод ,ама и тоа не ме погаѓа пошто одлично го владеам и јас ,а и сопругата(на неа и е мајчин и така и така)а на синот и не му треба никаков титл ѕа англиско гов.подр.Коаксиалниот кабел веќе го извадив од тв-то,и сега имам само два скарта позади.Пошто со директен прием сите канали ги укинаа.За националните канали, као имаа законска обврска да ги пуштаат во етер,ама кај нас додека не те притиснат,никој многу не е...а закон:toe:.Мислам дека советот за р.дифузија ,треба да ги притисне овие бумовциве да ги пуштат слободните канали.За сметката која всушност е веќе платена ,ветија као дека наредните ќе бидат со наголеморекламираниот попуст.Никој уствари и не свати која ми беше поентата на постот.само одговаравте,и мене и мене и мене...Нема везе.работата беше во тоа колку всушност плативте.дали сметките ви беа намалени според промоцијата која важеше во декември,или ја плативте цела сума.Никој не напиша колку платил као да е тоа некоја државна тајна.
druze ako ne e tajna so resiver koristis so fakas hbo.

Член од
6 септември 2007
Мислења
8.177
Поени од реакции
8.257
druze ako ne e tajna so resiver koristis so fakas hbo.

Дреамбох....или имаш во Онух сат за 3000 денари комплет со ресивеер тањир на 1w сателитот се фака пиратски скоро 2 години...

Шота Буби

нотар
Член од
4 март 2009
Мислења
3.087
Поени од реакции
1.780
Дреамбох....или имаш во Онух сат за 3000 денари комплет со ресивеер тањир на 1w сателитот се фака пиратски скоро 2 години...
до крајот на април на сите претплатници на DIGI TV ќе им бидат заменати картичките со Nagra3,значи ова опција отпаѓа..:toe:

Член од
27 ноември 2009
Мислења
31
Поени од реакции
0
Сеуште никој не ми одговори на прашањето.Ама и не е битно веќе.:vozbud:А за ова другово што ве интересира,3000 ден /24 мес=125ден месечно.Доста е .

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
:ija:
Не ми се верува, ќе го посељачат и BoomTV.
Парола на Хедис за BoomTV: „Земи го, ако не ти чини врати го“. :kesa:
Се зезаше дечкото во стил дека Велија имал наводно голем удел во боомтв.

А по која логика ке се посељачел бумтв ако е подостапен?:

Член од
11 септември 2009
Мислења
323
Поени од реакции
55
Се зезаше дечкото во стил дека Велија имал наводно голем удел во боомтв.

А по која логика ке се посељачел бумтв ако е подостапен?:
Веќе има бумтв во хедис маркетите :pos2:

Член од
24 ноември 2009
Мислења
4.959
Поени од реакции
4.882
ај некој нека каже кој се тие основни 9 канали и како иде доплатата за останатите премногу конфузно звучат податоците што ги имаат дадено овие од бум, се е премногу збонувачки

Kajgana Shop

На врв Bottom