Добро нек се напраи посебна тема за Дримбокс.. кој што сака нека си купи..нека не се споредуваат овие 2 работи..
Ко прво треба да се пофалат Он Нет пошто ипак ја донесоа оваа дигитална технологија во Македонија..Треба пари опрема и ангажирање.Мислам дека сега стануваме лидери во регионот со дигиталнава..другите сеуште тестираат само.. а се ближи времето кога аналогните предаватели ке мора да се исклучат .Значи во тој поглед,немора да се секираме.Дигиталната е тука.
Ја мислам кога би се додале уште 3-4 канали од кои 2 филмски и 2 спортски ,понудава ке биде супер.
Ако го купите рисиверот претплатата е 350 денара,што не е скапо воопшто..
На крај краева доброто е што ако сакаш само нашиве канали да ги гледаш со дигитален квалитет не мора ни да плакаш доколку имаш рисивер што подржува ваква технологија,не мора од ОН НЕТ да се купи
И не мора да се гледа према бројот на каналите ,50тина се таман.
Mене лично спортските канали не ми се свигаат.. Еурспорт 1 и 2 па и Екстрим за мене не нудат ништо што би ме заинтересирало..
Можеле (а може понатака и ке ) да понудат поквалитетни канали за повисока цена.. ама како и да е,добро е што сето ова конечно започна .:helou: