Доста е да ги има sci-fi,hbo i axn пак се подобри од другите и плус не заборавајте дека најчиста слика ке има
друже хбо ти е 20 евра од предплатник легално да си нарачаш па се ти пресметај дали ке има

верувам дека ке го има ама не во тие 500 денари
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Доста е да ги има sci-fi,hbo i axn пак се подобри од другите и плус не заборавајте дека најчиста слика ке има

Изглеа ќе нуделе нешто 4 во 1 (фиксен, нет, тв и моб)
друже хбо ти е 20 евра од предплатник легално да си нарачаш па се ти пресметај дали ке има
верувам дека ке го има ама не во тие 500 денари
Мора ли да чекаме до последен ден за да се информираме
Само македонски има околу 20 значи странски 25 најверојатно најквалитетните како што се најавува, што има од спортски канали?Пишав. 45 канали(вклучувајќи ги и македонските), за 499 денари месечно.
да бе без а1 и а2Пишав. 45 канали(вклучувајќи ги и македонските), за 499 денари месечно.
Најверојатно можеби почетокот ке биде со 45 ама ја мислам ке има 70 а потоа со тек на време ке се зголемува бројот иначе sci-fi e еден од најдобрите филмски канали
Се убаво али ваљда би требало да ја има HRT2 мислам стварно има добри емисии а и сеа првенството во скијање редовно го даваат..
ej decki abe kako ce se vika cosmo i on.net sea zaednicko ime ce bide ?
Најверојатно можеби почетокот ке биде со 45 ама ја мислам ке има 70 а потоа со тек на време ке се зголемува бројот иначе sci-fi e еден од најдобрите филмски канали
.