Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Рекордерке најдрага! Денес е специјален ден. На овој ден пред 18 години, се роди едно бебе, кое денес на сите ни е најдраго и намило! Сакам да ти го честитам роденденот и што и да ти посакам нема да биде доволно, затоа што ти го заслужуваш најдоброто од најдоброто! Затоа само ќе кажам дека ти посакувам најмногу здравје, највеќе љубов, највеќе среќа! Секој ден и секое утро да ти биде поубаво од претходното! Да ги срушиш сите рекорди, да отидеш на Олимпијада... само најубави моменти! И секогаш, ама секогаш да го имаш тој твој посебен победнички дух и насмевка со која ни го разубавуваш денот на сите!
Гушка најголема лепото! Најсреќен роденден од срце! Ај лав ју мај систер! :srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce::srce:

Среќен роденден Фрос, голема да растиш, многу успеси на пливачките патеки, како и во сите други сфери во животот. За возачка да положиш, и така натака.
Cheers. :back:
Thanks.Фросина ај најсреќен роденден ... (а вие двајцата далаверџии погоре ќе видите што ќе ви направам:nenene
Уште повеќе рекорди да ни собориш ... остатокот од честититките лично ќе ти ги врачам :back::smir::back:

Јес, сега е полнолетна :zlo:
Среќен роденден!
Фросе, среќен роденден!
Сега можеш да постираш во темите на леандра заштитени со возраст!
Туку, ај да се вратам на честитките: успех на секое поле, па следно вака да се частиме за возачка! :je:
И да ги лакираме заедно ноктите на блок математика.
И да се сакаме како до сега.
И да те гушкам утре многу! <33
Уште еднаш, среќен роденден, те сакам највеќе ретардо моја! -ретард

Фросе, среќен роденден, сè најубаво, многу здравје, среќа, љубов и остало... И секако ти посакувам голем успех во пливањето, да бутнеш уште многу рекорди, а и да си дочекаме уште многу титули на Манчестер!![]()

срекен роденден а и едно вакво не ке ти дојде лошо некад![]()
Welcome to the world of the grownups Фросе, иако верувам дека веќе одамна го чекориш тој пат. Ќе ти посакам сето она за што се бориш да го доживееш во полн ек, успесите да те пратат како и на професионален така и на приватен план, да си ја чуваш љубовта кон она што те прави среќна, а ако не ја имаш досега пронајдено, да ја трагаш со помалку солзи а повеќе насмевка. Среќен роденден![]()
Нема везе, јас спремив тема за во 23:45 синоќа, ама од инат не ја отворив! Ха Ха!
Полнолецфо...мерациСи знајш ти шо ти посаквам (ваљда).
:smir:

Епи бе брдеј
ааа сега си и полнолетна.... сега го привлече внимението на чичко Лет....
Незнам што ти честитаат? Возрасниот свет е досаден. Duuuh.
Среќен роденден. Една година не менува многу. Чувај си детето во себе. (нормално, не мислам literally)
Фала многу.среќен роденден за најдобриот спортски модератор...кажи им фала на мама и тато(од мене) што пред 18 години и 9 месеци направиле нешто убаво за доброто на светот

aaaw, имаш еден од најдобрите датуми во годината за роденден! Речиси најдобриот
Среќен 18 роденден, се што сакаш да ти се исполни, и да бидеш многу среќна! :smir: Не ми текнува ништо подобро :/ Во секој случај, се најубаво! (А)

И од мене Ваит, нека ти е среч-но! :back: