СУГС Јосип Броз -Тито

Дали може лесно да се препишува кај Хемија али не Олга туку таа од Орце????????

Да, се` од ливче :icon_lol: Само пази да не те фати зошто ако те фати 1 одма и додека поправиш празници ќе фатат :tapp:

АБЕ...
бараат баш 5.00 ?
ја завршив петто и шестто 5.00
а седмо 4.50
сеа ако завршам 5.00 ... ЌЕ МЕ ПРИМАТ? :/

АБЕ...
бараат баш 5.00 ?
ја завршив петто и шестто 5.00
а седмо 4.50
сеа ако завршам 5.00 ... ЌЕ МЕ ПРИМАТ? :/

Пробај па ќе видиш ем и зависи какви се деца ќе се запишат.

Нада физика шо тестови дава?Кратки?Долги?Лесни?Тешки?
А може и за кај Ачковска ако не ве мрзи да пишувате.

Пробај па ќе видиш ем и зависи какви се деца ќе се запишат.

Нада физика шо тестови дава?Кратки?Долги?Лесни?Тешки?
А може и за кај Ачковска ако не ве мрзи да пишувате.

За кај Ачковска чекај ја бебуш или Хелс мислам да пише какви тестови дава, ми нема предавано а за Надица прво да расчистиме, која Надица ти предава?

Оваа? :)

image.php

За кај Ачковска чекај ја бебуш или Хелс мислам да пише какви тестови дава, ми нема предавано а за Надица прво да расчистиме, која Надица ти предава?

Оваа? :)

image.php

Не не таа другата со наочари едни ко Хари Потер појма неам како се презива.

Кирца ако до сеа не сте праеле тест биологија нема ни да праите( неофицијални информации) сепак ти знаеш боље тебе ти е класна а за кај Нада глеам дека ќе ни го даде тестов со посебен мерак како на никој до сеа зашо стварно по некогаш забегуваме коа ја заебаваме ама :toe::toe:

А за Roni.OldSchool

Ако ми веруваш ја се запишав во ЈБТ со 6 четворки и тоа без врски. Незнам дали е до годината ама успеав ако поминеш оваа година 5.00 100% влегуваш

Позз:salut::salut:

Едит:

Зашто никој ништо не напиша како си помина на екскурзија??Ние поминавме супер во Бугарија (Иако по 10 саати патувавме дневно) како поминавте вие од 2,3,4 година толку беше лошо што не се фалите????

Како се смеев денес на одмор кога гледав како му ја крева пајак колата на Драган стариот по математика :pos2:

Како се смеев денес на одмор кога гледав како му ја крева пајак колата на Драган стариот по математика :pos2:

Јаооо што кола беше не ми текнува знам кога се враќав од шишање видов една една кола креваа.

Иначе кај Ачковска едно не ми е јасно.Иде тромесечие има испрашано двајца и пак новов учиме.Леле гадно предчувство иам ќе ни даде некој тест.
Иначе ја прв го јадам кај Нада.На класен ќе го праам.

Утре правам тест кај Драган историја.Па како стојат работите кај него.
-Може да се препишува?
-Тестови претпоставувам се лесни?
-Заокружување,дополнување,или само кажи за тоа и тоа и што напишеш напишеш...?
Не е ваљда ко Нада оти жената се напна ко којзнае што да праевме.Така на стадион не ме претресуваат ебати..
Ипак имав страв ама сепак можев да препишувам.Можев да се снајдам.

ахххх се малтретирам веке 4 години и конечно дојде време годинава да си завршам.......ама за жал пошто школото ми е во двор ке си го гледам и понатаму :toe: ама се на све ок си е школово наше ама пак едвај чекам да завршам......едвај чекам матура :helou:

Како се вика Хемија таа што и во Орце што предава?Значе не Олгра таа другата.
Ми предава а уште не научив како се вика

Да не беше случајно у школо некој?:icon_lol:

Ја бев.
И тоа онака нема што да се прави а и преку улица м ие да живеев подалеку немаше шанси да идам него ли онака да се прошетам бев.Бевме и не пуштија кој сакашпе да иде кажаа кај има автобуси кој не нека се шлае низ Скопје.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom