СУГС Јосип Броз -Тито

Музичко?Прин кажи дали е слабичка со специфичен начин на говор или е една дебела мустра:).Ако е првата имаш среќа, срце жена е.Беше класна на 10ката, и ја извадија душата, сакаше да се откаже од нив, така да полека со неа, бидете добри со неа и таа ќе биде со вас:).А ако ви се паднала втората комбинација, ќе ве среди добро:pos:

Ваљда првата е.Свиџа,допаџа така збори таа.Па и да малце е пуничка.

Кој ти е историја ??

Има и професор и професорка или двајца професори се?
Овој е негде накај 45 години ако не и више пола бела коса и ептен тивко збори.

Ме интересира кои од следниве професори сеуште се таму: Ѓурчиновска (англиски), Зоки & татко му (математика), Драган (историја), Ленка (македонски), м-р дипл. инж. по физика Надица Георгиева (си ги обожава титулите :icon_lol:), Цеце (биологија), Јане (социологија).

Стојан легендата е веќе во пензија (штета што новите генерации нема да го запознаат :)), а другите што ми предаваа до втора не ги памтам.

Драганчо математика и син му се тука исто и Драган историја како и Цеце и Јане, за другите незнам најдобро

Ваљда првата е.Свиџа,допаџа така збори таа.Па и да малце е пуничка.
Ондак имате супер професорка, само не претерувајте со барањата да не и скинете живци:wink:

Ме интересира кои од следниве професори сеуште се таму: Ѓурчиновска (англиски), Зоки & татко му (математика), Драган (историја), Ленка (македонски), м-р дипл. инж. по физика Надица Георгиева (си ги обожава титулите :icon_lol:), Цеце (биологија), Јане (социологија).

Стојан легендата е веќе во пензија (штета што новите генерации нема да го запознаат :)), а другите што ми предаваа до втора не ги памтам.

Сите се тука, Ѓурчиновска ми е сега класна, таткото и синот тука се, Драган ми беше класен, со Ленка се мачам веќе 4та година, кај Цеце бев прва на испрашување две години, познатото „Ајде ученичка ти знаеш ајдеее да ја потврдиме 5ката“ во сон го слушам, Јане се` уште влегува во училна во 13:29/7:29 соодветно :), а таа со титулите е заангажирана за ЦЕРН максимално, плус освои уште 2-3 награди откако ти заврши твојата генерација и си ја скрши по којзнае кој пат пак раката :pos2:

Има и професор и професорка или двајца професори се?Овој е негде накај 45 години ако не и више пола бела коса и ептен тивко збори.

Мислам дека се 3 историја, таа професорката на едно другарче му е класна и е доста строга, Драган ( историја ) мене ми беше класен човекот е најдобар професор во Гимназијата. А за третиот никогаш не ми предавал.

П.С. На кој од вас му предава Радмила биологија, спремете се да садите грав, да броите мрави, колку коли поминале по Партизанска, мовови да копате и слични глупости кои можат да и истекнат.
Кон женава чувствувам таква омраза како кон никој. По тоа што ми го направи во прва, заслужува тоа што јас го поминав со здравјето 5 пати бетер да го помине. Сите 5ки од истражувања, портфолија, усни одговори, не дојдов на тест поради големи проблеми со здравјето, зошто не праев тест, 2ка ми лупа, 3 на полугодие. На крај 4ка ми остана кај неа, ММЕ. Не можам да ја начекам во школо, во лице би и кажала се, ама во спротивна смена ми е :jaj:

П.С. На кој од вас му предава Радмила биологија, спремете се да садите грав, да броите мрави, колку коли поминале по Партизанска, мовови да копате и слични глупости кои можат да и истекнат.
Кон женава чувствувам таква омраза како кон никој. По тоа што ми го направи во прва, заслужува тоа што јас го поминав со здравјето 5 пати бетер да го помине. Сите 5ки од истражувања, портфолија, не дојдов на тест поради големи проблеми со здравјето, зошто не праев тест, 2ка ми лупа, 3 на полугодие. На крај 4ка ми остана кај неа, ММЕ. Не можам да ја начекам во школо, во лице би и кажала се, ама во спротивна смена ми е :jaj:

Тој географија рече броеле на улицата пред школото.Идејата кажа чива беше али не ми текнува.Во една смена 10000 коли.
Тој не уби со проценти.

Кон женава чувствувам таква омраза како кон никој. По тоа што ми го направи во прва, заслужува тоа што јас го поминав со здравјето 5 пати бетер да го помине. Сите 5ки од истражувања, портфолија, усни одговори, не дојдов на тест поради големи проблеми со здравјето, зошто не праев тест, 2ка ми лупа, 3 на полугодие. На крај 4ка ми остана кај неа, ММЕ. Не можам да ја начекам во школо, во лице би и кажала се, ама во спротивна смена ми е :jaj:

Да ама многу е полесно да копаш грав кај Рада од колку да одговараш кај Ачковска или Цеце .... ама да бидеме искрени и кај Рада е многу тешко да се одговара ама со добар проект ќе извадиш 3јка најмалце.

БТЊ иста смена ти е Рада:smir:.

Се фарбала црна, затоа не можеш да ја познаеш. :pos:
И мене оваа ме малтретираше, и апла се познаваше на кои ученици им е врска.
Од петки и тројки она сакаше двојка да ми спушти на крај.
А ако некој од првачињава има физика кај дипломираниот професор доктор инжинер бла бла по физика Надица Георгиевска или како и да е, спремете се за многу долги и досадни, досадни часови.

Да ама многу е полесно да копаш грав кај Рада од колку да одговараш кај Ачковска или Цеце .... ама да бидеме искрени и кај Рада е многу тешко да се одговара ама со добар проект ќе извадиш 3јка најмалце.

Сепак, биологијата се состои од учење за живиот свет, не негово копање:)
Цеце и Ачкоска, иако се построги, вредат повеќе од Рада:)

За одговарање нема врска кај Ачки или Цеце потешко. Crazy in Love нека постира на темава да видите што и има направено Радмила. Кај Цеце и Ачки барем знаеш дека тоа што ти е во книгата тоа ти го бара. Јесда Цеце испрашува и те шета низ цел учебник и цела тема мораш да ја знаеш за 5ка, мене не ми беше проблем зошто ми идеше биологија.
Параноик еднаш одговара на тема исхрана во прва а Раца ја прашува како се размножува квасна габа? Или па во учебникот има еден пример со глушец и Раца ти вика кажи некој пример ама не тој со глушецот.
И кога и е низок притисокот на Раца не одговарај подобро, зошто тогаш чудни прашања и текнуваат. :) Не ја имам заприметено Раца во моја смена, ама си ветив на себеси дека ќе и кажам во лице некои работи и ќе и ги кажам па што сака нека е. Не зборувам на расправање, културно ќе и кажам што мислам и ќе и посакам среќа во животот, ама барем ќе знам дека знае вистина што мислам за неа.

СУГС по некои си нови одредби од пред 3 години е ставено. Средно училиште на град Скопје - гимназија „ЈБТ“:)

Сите си отидоа после 4ти. А за Оле неколку пати ви кажав, не и се плашете. Срце е жената.

Нас ружа не држеше до 6 ти само ние бевме во цело школо

За одговарање нема врска кај Ачки или Цеце потешко. Crazy in Love нека постира на темава да видите што и има направено Радмила. Кај Цеце и Ачки барем знаеш дека тоа што ти е во книгата тоа ти го бара. Јесда Цеце испрашува и те шета низ цел учебник и цела тема мораш да ја знаеш за 5ка, мене не ми беше проблем зошто ми идеше биологија.
Параноик еднаш одговара на тема исхрана во прва а Раца ја прашува како се размножува квасна габа? Или па во учебникот има еден пример со глушец и Раца ти вика кажи некој пример ама не тој со глушецот.
И кога и е низок притисокот на Раца не одговарај подобро, зошто тогаш чудни прашања и текнуваат. :) Не ја имам заприметено Раца во моја смена, ама си ветив на себеси дека ќе и кажам во лице некои работи и ќе и ги кажам па што сака нека е. Не зборувам на расправање, културно ќе и кажам што мислам и ќе и посакам среќа во животот, ама барем ќе знам дека знае вистина што мислам за неа.

Абе Рада е многу чудна, зависи дали ќе ја фатиш на добар ден, некогаш и текнуе да стаи по 20 кеца на ден, и следниот час испрашување сите се тресеме и молиме и те крева одговараш не толку добро ти става 4ка. А за Биологија како предмет е многу лоша направена книгата 300 страни со по неколку сликички и фонт 5, многу информации има.

Абе не му ја мислете многу кој каков професор е. Брат ми е сега прва , му кажав на него, ви кажувам и на вас. Ви љубоморам на тие што сте прва, незнам дали сте свесни ама ви почнува најдобриот период од животот. Заебанции на час, бегање, кецови , петки, девојки, алкохол, глупирање до даска......ах што би дал јас сега да се вратам у прва средно:nesum::toe:

И не се нервирајте многу , не знаете што мака тек ви иде во животот ќе се смеете. И учете си за знаење а не за оценка. Оценка, минлива работа со врски лесно поправлива. ај со среќа нека ви е, па ви посакувам многу женски‘дечковци , многу пијанки, многу глупости и многу други блесави работи од кои на постарите ќе им се крева косата.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom