Не знам точно која песна била на полноќ на плоштад, но по муабетот, да не е оваа?Сакам да прашам кој е насловот на песната вчера што ја пуштија во 00-00 на плоштад по повод прославата за укинувањето на визите... Прво мислев дека се вика united united Еurope но не се викала така... така да ако некој знае како се вика, и воопшто ако ме сфати за која песна станува збор нека пише.
Фала однапред
Maybe?znaci ima edna pesna prilicno e postara ja pustaa kaj nas po diskotekice ide nesto vaka vo refrenot:
the lyrics i know are:
can you feel it, in the air, in the air.
can you feel it, its everywhere
znam so sigurnost deka ja pee zensko tehno verzija e i kolku sto se sekavam ja davaa na dajgte muzika ednas znaci pesnava e od 90 a moze i porano. ve molam sekakva pomos e dobrodojdena
Can't Take My Eyes Of You - Lauryn Hilli'm always thinking of you baby... i'll always be your baby...
песмава е постара, сеа има и ремикс иде на цити радио. извоџивач и наслов? и по можност даун линк...
не е таа, Rui da silva - touch me беше.Can't Take My Eyes Of You - Lauryn Hill
Помислив да не е таа, дека пиша ПОСТАРА... па мислев ептен постаране е таа, Rui da silva - touch me беше.
Првата е или Andy Duguid Feat Leah - Wasted (Original Mix), или евентуално ремиксот на истата - Banyan Tree - Feel The Sun Rise... Другите две се Rachael Starr - To Forever (Moonbeam Remix) и Rush од Sied van Riel...mi trebaat naslovite od pesnite vo ovoj miks :smir: