Кој е насловот на песнава? (Барам песна)

• Креатор на темата Креатор на темата Macedalien
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
6 февруари 2005
Мислења
9.722
Поени од реакции
248
Вака сеа : барав тема од ваквов калибар бидејќи на сите ни се случува да не знаеме нешто или да не ни се достапни информациите од некоја песна којашто случајно ќе ја слушнеме или на радио или во дискотека но таква тема нема... Темава е, значи, наменета за сите оние коишто бараат наслов на песна којашто им е непозната а којашто сакаат да ја имаат во нивната музикотека.

Лично, пред неколку дена, слушнав едно парче коешто го барам одамна и го снимав. Повелете, слушнете го и доколку некој знае за која песна се работи (Наслов и Исполнител) - би ви бил благодарен да ми кажете за да ја најдам. За да ја слушнете песната кликнете тука.

Поздрав,
Macedalien

Исечокот го симнав па го препратив на сајт кај што помагаат за вакви ствари. Се надевам ќе помогнат.

Патем, еве го request-от.

Многу лошо се слуша, дали е со мобилен снимено или кај мене звучниците не се добри?

Со мобилен е снимено.

Патем, Кискино, фала ти за иницијативата и се надевам дека ќе можат да стаат коментари за да ја најдам...

Кој друг ако не Acid :

Не е DJ Tiesto - La Noche, туку Coca Y Villa - La Noche.

Имаш уште добри траки од овие:

За ова работа купи си сони ериксон и да е жив Track ID најсекси работа убедливо најмногу помага :) иии ако некому му требит нешо снимајте и праќајте ќе видам како ојт :)

Може тука да прашам дали некој може да ми помогне да ја најдам песната али незнам како е насловот :) значи денеска помеѓу 2-3 ја слушав, оди нешто since i saw you last time, i hold you :pipi::pos2: незнам точно, мислам дека е хаус, девојка пее ... ве молам пп или тука пишете најголем поззз :smir:

Незнам како се вика една песна... која се вртеше на Операција Триумф, на шпицата од шоуто... не е Love Generation туку една друга. Дали беше од Abba или од друг е незнам.
Ако се сети некој нека пише.

Цела вечност ја барам песнава од Smut:
"Ова е за вас, моите пријатели, мојата фамилија, за вас, се дур имам јас ова е за вас, моите пријатели, мојата фамилија, за ваас!".
Anybody, help?

како се вика онаа една..... нешо вака идеше:
Тато купи ми точак .... Тато купи ми точак! -ваљда тоа е рефренот

Хахах веројатно мислиш на Rage Against the Machine - Killing in the name of.

Хахах веројатно мислиш на Rage Against the Machine - Killing in the name of.

На таа мисли.
Ја имаат преработен Џенерис,нешто срања а У. Тапа ми е.

Еј како се вика онаа што пее на некој чуден португалски или шпански „ели ели оооо“ и цела песна се состои мање више од тоа. Женско пее.

не знам али пред оргиналот на колена!!

:icon_lol:

не знам али пред оргиналот на колена!!

:icon_lol:

хааааа Брена ѕвер :icon_lol:
Фор д рекорд, ако на некој друг му затреба, го најдов насловот на песнава во коментарите, ама не знам од кој е пошо има премногу преработки а оригинално е престара. Eligibo (Uma Historia de Ifa) се вика :D

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom