Трибјут ту Илија Пецов

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување

:oftopic: па пичка му од на мајка му нема песна шо немат украедно овие татарите

А шо па толку ги мразите бугарите,баш фин и гостопримлив народ се,башка секогаш намалуваат цени коа ќе чујат дека си македонец.

А шо па толку ги мразите бугарите,баш фин и гостопримлив народ се,башка секогаш намалуваат цени коа ќе чујат дека си македонец.

Епа запрочитај малце низ форумов како се понашаа па ќе сватиш заш не ги сакаме бугарите.

Епа запрочитај малце низ форумов како се понашаа па ќе сватиш заш не ги сакаме бугарите.

И врз основа на 20 припадници на 8 милионски народ извлече заклучок за нивните карактеристики,зрела постапка.

IP address одамна не значи Internet Protocol address, туку Ilija Pecov address

:pos2::pos2::pos2::pos2::pos2:

А јас па се чудам од кај ми познато имево... :pos2:

Еве што ми стигна во ПП пред неколку дена.

ilija_pecov30 напиша:
Како мислиш, зошто оваа тема беше избришана веќе повеќе од 25 пати? Дали зашто во неа има нешто што не е точно, или пак можеби зашто сè е точно а тоа некому не му одговара?

Пробав да му одговорам дека по грешка ме кликнал мене место некој модератор/администратор ама не можеше да му се прати порака. Најверојатно веќе му бил баниран тој (очигледно 25тиот) јузер. :pos2:

И врз основа на 20 припадници на 8 милионски народ извлече заклучок за нивните карактеристики,зрела постапка.

И врз основа на тоа како се понашаа некои владини бугарски лица кон Македонија избрани од тие 8 милиони. Така да не ми кажуај колку ми се зрели постапките.
На крајот на краиштата не ги сакам бугарите де, исто ко останатите од нашето опкружеуење кои ги негираат белезите на државата во која јас живеам.

И врз основа на тоа како се понашаа некои владини бугарски лица кон Македонија избрани од тие 8 милиони. Така да не ми кажуај колку ми се зрели постапките.
На крајот на краиштата не ги сакам бугарите де, исто ко останатите од нашето опкружеуење кои ги негираат белезите на државата во која јас живеам.

Владините лица се 2,3 значи уште помалце и мислиш дека ги претставват интересите на целиот народ,нашите политичари ги претставват?Камоли бугарските :pos2:.

Во рекордите треба да се запише и Дедо, Баба, Стрина, Чичо, Мама, Тато... ВАСА. :haha:

Па ние па никој не сакаме,не ги сакаме грците зашо не ни го признаа името,не ги сакаме србите зашо не ни ја признаваат црквата,не ги сакаме албанците,од милион причини,не ги сакаме бугарите за бог знае шо.А нас па кој не сака???

35, има уште надеж до 50. Иначе, и ја добив порака од легендата :)

Па ние па никој не сакаме,не ги сакаме грците зашо не ни го признаа името,не ги сакаме србите зашо не ни ја признаваат црквата,не ги сакаме албанците,од милион причини,не ги сакаме бугарите за бог знае шо.А нас па кој не сака???

Бугарите исто како грците користат наша земја-територија и ни ја крадат историјата, не ги признаваат Македонците во Бугарија
за почеток доволно е?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom