Милан - Интер, Сабота 29 август

• Креатор на темата Креатор на темата Марли
  • Време на започнување Време на започнување

Исход на мечот

• Победа на Милан

Гласови: 70 41,9%
  • Победа на Интер

Гласови: 68 40,7%
  • Нерешен резултат

Гласови: 29 17,4%

• Вкупно гласачи
    167
  • Гласањето е завршено на .
Статус
Затворена за нови мислења.
Дерби како дерби, ништо не се знае.
Би сакал да победи Интер но мислам дека ќе биди X. Не памтам кога последен пат завршило нерешено...

Ќе биде јака утакмица ова,мислам дека ќе има многу голои,
и очекуем победа на Милан
3-2 нека биде ае :)

Кој е за кладба за аватар нека пише на профил...:smir:

Мислам дека зошто е почеток на сезона ќе влезат и двете екипи претпазливо и ќе не трујат со досадна игра во средината на теренот.
Да не бидам клише и да не речам дека грешка ќе го одлучува победникот.

Предвидувам победа на Интер зошто е далеку поквалитетен и после киксот Мурињо ќе стори се да ја добие оваа утакмица.

малце сте утнале

milint.jpg

http://www.gazzetta.it/Calcio/SerieA/Inter/

Многу ме изнасмеа денес топикот од другар ми џимеј, иначе страстен обожавател на тимот на мудроста - Милан и мудрецот а воедно и многу солиден играч - Бонера.
Имено, топикот беше „Тепаме вечер :chd:“. Не знам зошо, ама се посраф од смеење. :pos::pos:

На крај краева, и да тепат Милан, борбата за титула ќе е меѓу Интер и Јуве, а предност му давам на Јуве сепак... Лацио мој барем нека е во првите 7.

Не сме утнале ништо нашата е од сабајле а веројатно и изворот е друг. До вечер се може да се смени па и Снајдер да заигра. Него помеѓу нашата и оваа, сеуште стојам на она што сме го напишале. Не очекувам Мунтари да стартува.

Како и да е, состав е, се може да биде.

Очекувам нерешено да заврши што е логично за мене:vozbud::vozbud::vozbud::juve:

Не сме утнале ништо нашата е од сабајле а веројатно и изворот е друг. До вечер се може да се смени па и Снајдер да заигра. Него помеѓу нашата и оваа, сеуште стојам на она што сме го напишале. Не очекувам Мунтари да стартува.

Како и да е, состав е, се може да биде.

па може и да се деси Мунтари да остане на клупа, еве глеаш на сликата во Ballonttaggi пишува дека Мунтари е 60% во кондиција, додека Занети е само 40% што е и причинита поради која Капитано е на клупа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom