M
Mario Gómez
Гостин
A како ќе се дознае ставот на македонците освен со референдум?Иако темава е за македонската дијаспора и јас се гледам таму ако се смени името.Нема потреба од референдум кога ставот е НЕ за промена на име!
A како ќе се дознае ставот на македонците освен со референдум?Иако темава е за македонската дијаспора и јас се гледам таму ако се смени името.Нема потреба од референдум кога ставот е НЕ за промена на име!
Дали е потребно да се поставува вакво прашање, доколку се велиме себе си - Македонци!?A како ќе се дознае ставот на македонците освен со референдум?Иако темава е за македонската дијаспора и јас се гледам таму ако се смени името.
Воедно тоа е одговорот на Garfield.Нема потреба од референдум кога ставот е НЕ за промена на име!
Ne, ama nekako ne nema da si go kazeme jasno i glasno!Воедно тоа е одговорот на Garfield.
Или да се молчи и да се тера напред, или да се одјебат Грците и сите со нив кои што се за компромис односно за продавање на името.
Никако. А и нема потреба тие да гласаат.А како би можеле дијаспорците што немаат македонски пасош да гласаат на референдумот?
Се сеќаваш на она со живиот песок?Прашање на време е само кога ќе мрднеме.Se sprema golem zulum, pocekajte i ke vidite!
A zulumot sami ke go aminuvame!