Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
)) 
SYNESTHESIA se makedonski bend nema diskusija))
Zaedno so Try2Fly i Kala se definitivno momci koi pravat najtop muzika od ovie prostori.
Blisargon ne go stavam vo spisokov zatoa sto nema potreba ni da se spomne, Vale rastura i toa site dobro go znaeme![]()

Се надевам ова не е навреда за човекот, пошто јас досега што сум слушал од него (15 песни), им се имам восхитувано на сите нив :smir:.SYNESTHESIA se makedonski bend nema diskusija))
Zaedno so Try2Fly i Kala se definitivno momci koi pravat najtop muzika od ovie prostori.
Blisargon ne go stavam vo spisokov zatoa sto nema potreba ni da se spomne, Vale rastura i toa site dobro go znaeme![]()
Се надевам ова не е навреда за човекот, пошто јас досега што сум слушал од него (15 песни), им се имам восхитувано на сите нив :smir:.

Kako i sto rekov za zabavata na kozjak, jas ne otidov za Tiago, jas otidov za Blisargon, i uste stojam na toa....Не ми замерувај, сеуште не ги знам артистиве по нивните правилни имиња. За мене добро е и тоа што горе-доле ги знам скоро сите македонски артисти што прават транс по псевдонимите бидејќи од неодамна почнав да навлегувам подлабоко во трансов :smir:.Mmmmmm....citas ponataka? Vale RASTURA...No offence taken![]()
За SYNESTHESIA неам зборови нормално.. си праат свој мастеринг дечките и си звучат како што им е у мозок а не некој друг да ти праи мастеринг и да се изгуби некад оној звук шо си го умислил..