AtoM-AnT
Dexter
Едно е да се сака а друго е да се нема?Јас оддамна имам споменато.
Има и острови на продажба од 1 до 10 и повеќе милиони евра.
Или закуп на 50 години.
Пристаништа, се бе може ако се сака.
Ама не се сака.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Едно е да се сака а друго е да се нема?Јас оддамна имам споменато.
Или закуп на 50 години.
Ама не се сака.
Едно е да се сака а друго е да се нема?
Бев пред некој ден во Трст, приметив дека во пристаништето свое место за растоварање контејнери имаше пристаништето од Копар, луѓето си закупиле простор ама тие луѓе имаат намера да работат а не како нашите политичари само да крадат.Ајде бе, има 10 мил. за мобилни, нема за нешто кое би било национален интерес.
http://www.privateislandsonline.com/
Пари има, памет нема.
Јас оддамна имам споменато.
Или закуп на 50 години.
Ама не се сака.
Стратегија на раст не се прави од врв...Ајде бе, има 10 мил. за мобилни, нема за нешто кое би било национален интерес.
http://www.privateislandsonline.com/
),па напред к'м ...

-Србија има удел во пристаниште Солун.Бев пред некој ден во Трст, приметив дека во пристаништето свое место за растоварање контејнери имаше пристаништето од Копар, луѓето си закупиле простор ама тие луѓе имаат намера да работат а не како нашите политичари само да крадат.
Можеби требаше да ги сликам големите дигалки на кои пишуваше ПРИСТАНИШТЕ КОПАР, ај да не пишам повеќе бидејќи се нервирам од глупавоста и алчноста на нашите политичари!!!

Два вакви - и Македонија никогаш нема да има проблем!

Имаш ли отприлика направено математика колку би чинеле давачките за одржување, пристанишните такси, горивото, и кој ја плаќа отштетата при евентуална несреќа?
Македонија би можела да инвестира во два вакви, ама не кај западниве европски курви, туку во линии како Јапан - САД и Кина - САД.

Има многу прашања што треба да се одговорат.
На една специјална дата,Кога сме веќе на тема бродови, не сум во тек...дајте ве молам информирајте ме што бидна со Македонската флота? Кога ќе бидат регистрирани бродовите „Република Македонија“?
)