Шкотска - Македонија 2-0

• Креатор на темата Креатор на темата Ddime
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Уште малку и натпреварот што долго го чекаме ќе почне..Јас сум спремен за веселба..

До Јужна знаеш колку е долг патот? :)
Ние и со две победи не сме сигурни за бараж, па ако успееме да го добиеме треба повторно уште два меча да одиграме зборувам за она најдобрата варијанта.
Имаме шанси така?Во претходните квалификации тие мечеви ги игравме веќе онака , 102% бевме отпаднати.Па не е добро да има таков песимизам , ќе се бориме до крај !!!!

Ајде да го напунимо Гордон!

:oeoeoe:

Чекор по чекор.

Junkie е во право, патот е долг. За нас од денес, секој натпревар е бараж, и немаме право на пораз. Па ќе видиме како ќе биде. Не чека возбудлива спортска недела и со евентуална победа денес би се подигнала спортската атмосфера до степен на еуфорија.

Шкотите се размонтирани во одбрана а се надеваат на нападот. И тие и ние најверојатно ќе играме 4-3-3, очекувам многу голови. И гол повеќе во ниваната мрежа.

Отидов, нека ни е со среќа па после да пишуваме во весело расположение.

Ајдеееее почнува лудилото.:drk: Најдобрата спортска недела во годината, а ако победиме се ќе биде и на векот :vozbud:
НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!!!!!!!!!!!!!!!:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

ајдееее,уше малце до почеток на утакмица
Криво ми е што нема да можам цела да ја изгледам утакмицата,али ипак боље така,еден Баксуз помалце ќе имаат нашиве:pos:
:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe:

Верувам во победа, но мислам дека и овој ќе биде како и сите дуели на Македонија.Ќе им парираме до кај 55-60 мин. и после ќе примиме 1 до 2 гола.:tapp:

mnogu sakam da tepame skotska no mislam deka oni ke ne tepat so 2-0
Епа не мисли ништо сега поарно :baeh:

Заминав пред ТВ.
Со Господ напред до победа! НАПРЕД МАКЕДОНИЈА!!!!!!

очекувам победа на македонија со 2-1 :vozbud: само штета е што до крајот немаме утакмица на Филип 2 :nesum:

:oeoeoe::oeoeoe::oeoeoe::ojea:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom