Мубарек Рамазан!

• Креатор на темата Креатор на темата reemteY
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Ajde neka ni e so sreka. Vi posakuvam ubavi denovi, lesen post, mirot i milosta na Semokniot neka bide so site nas.

Честит Рамазан нека ни е ... убави денови и лесен пост.

добро а мене ме интерсира

дали и на сите анорексични манекенки

па и сите манекени и билдери

ИМ СЕ ПРИЗНАВА СТАТУСОТ НА ВЕРНИЦИ СПОРЕД ИСЛАМОТ

оти овие колку постат и водат сметка за изгледот и линијата

со нив нема немал ниту ќе има шанса да се мери било кој муслиман-ка

http://www.azra.akin.bz.tc/

Ajde sega sikter. Dodeka site cestitat na ova podtema ti ne tupi rukot. Gledaj sega miss world kako moze i muslimanka.

Среќен нека ви е празникот! За арно, за убоо. И издржете во постите. Пред некој ден дознав на кој принцип постите и свака ви част! Издржливост... Браво!:smir:

Во Ресен живеам во турско маало, и од дете сум сфатил колку е вреднуван и ценет овој пост. На сите муслимани ви посакувам да имате лесни пости, убави и весели денови, да мислите и да правите добро, за да ја исполните волјата на Алах и вашето срце со добрина.

А, и да си кажам... Од тие шо ги познавам од форумов (ќе се пронајдат сами :) ) си чекам баклава за празников.

Среќен нека ви е празникот! За арно, за убоо. И издржете во постите. Пред некој ден дознав на кој принцип постите и свака ви част! Издржливост... Браво!:smir:
И јас вчера разбрав, стварно браво за издржливоста. Честит празник, лесен пост и убави денови:smir:

И јас би сакал да им го честитам Рамазан на сите муслимани и да им посакам лесни пости нормално. Ако може да ви поставам едно прашање, зошто скоро 1 месец пред овој празник кај муслиманите е обичај точно во 3 саат навечер да излезе човек со тапан и да чука пред нивните куќи, ме интересира чисто од љубопитност. :smir:

И јас би сакал да им го честитам Рамазан на сите муслимани и да им посакам лесни пости нормално. Ако може да ви поставам едно прашање, зошто скоро 1 месец пред овој празник кај муслиманите е обичај точно во 3 саат навечер да излезе човек со тапан и да чука пред нивните куќи, ме интересира чисто од љубопитност. :smir:
Ne e 1 mesec pred Ramazan, tuku preku celiot mesec Ramazan, togas koga se posti. :)
Ne e nekoj obicaj, tuku poveke porano bilo potreba, a sega nekade mozebi i preminalo vo nekoj interesn obicaj i detal.
Fintata e u toa sto porano lugjeto nemale casovnici-budilnici, pa ovoj so tapanot pominuval niz celo selo ( maalo..) za da gi razbudi, da jadat sufur, ona jadenje sto se jade pred da izgree sonceto, posle koe se pocnuva so postot se dur zajde sonceto :):toe:

p.s. fala za cestitkite.

p.p.s. cestito do site i lesni posti.

Selam aleykum....

Blagodaram na site sto ni go cestitaa praznikot.

I od mene Mubarek Ramazan...inshallah ovoj mesec koga ke zavsri ke ostaneme bogobojazlivi,inshallah Allah ke ni go napolni srceto to Takwarluk i ke ni go ocisti.
Go molam Gospodarot na svetovite da go primi nasiot post i da ni go pise vo munzanot na dobrite dela i inshallah ke bideme edni od tie koi ke vlezat niz vratata Reyan....Allahume amin

Шалом алеихем!

На сите што постат и на сите што не постат а Го љубат најважното, од длабината на моето срце им ја посакувам Милоста БОЖЈА (Елоахова, Алахова) и СОВРШЕНИОТ ИСЛАМ, Кој што БОГ (Елоах, Алах) за спасение на сите, Го отелотвори во Исус (Иса) !

Иншалах

ај среќен нека ви е празникот :smir:

Ви го честитам празникот и посакувам со тој пост да си ги исчистите лошите и непотребни мисли од вашиот мозок исто како и стравот од вашите срца.Живејте во тотална хармонија како што треба да живее човекот.

Ви го честитам празникот и посакувам со тој пост да си ги исчистите лошите и непотребни мисли од вашиот мозок исто како и стравот од вашите срца.Живејте во тотална хармонија како што треба да живее човекот.
:icon_exclДете, овој месец не ми е дозволено да реплицирам како што би сакал да ти реплицирам на постот, благодарам на честитките :smir::smir::smir:
Аллах да ве упати!!!:wink:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom