Skazi @ Skopje Fair - 12.09.2009

• Креатор на темата Креатор на темата old_School_mk
  • Време на започнување Време на започнување
Јас па ништо не се договарам, а сите зборат имам осеќај ќе отидам ќе биде wauziiiiiiii.:vozbud:

Утре карта купувам, договорени сме друштвово вкупно 5 души, во кои спаѓа еден другар од Охрид, специјално доаѓа :tv:

Ми смрди на мнооогу скокање.

цената на картата во југотон останува иста и во сабота ???

А на врата мислам дека ќе бидат 400.
На врата ќе бидат 500. За 400 денари ќе можеш да ги најдеш од избацивачите што ќе стојат пред билетара :smir:.

start 22.00

line up:
22.00-00.00 Nrg
00.00-01.30 Navigator
01.30-03.00 Skazi Live
03.00-04.30 Skazi dj set
04.30-??.?? Bushava Azbuka

predprodazba vo jugoton-300 den(sabota do 16.00)

зар уште се палите на Скази бе? Лејм.. :tapp: :tapp: доаѓа тука да земе некој денар нишо друго тапанарија down

line up:
22.00-00.00 Nrg
00.00-01.30 Navigator
01.30-03.00 Skazi Live
03.00-04.30 Skazi dj set
04.30-??.?? Bushava Azbuka
3 ипол саати настап??? Би било супер да е така. PS: журките на саем секогаш завршуваат во 5 (5.20 максимум), па ме чуди со тајмингот на Бушава Азбука. Од кај ти е Line Up-ов?
зар уште се палите на Скази бе? Лејм.. :tapp: :tapp: доаѓа тука да земе некој денар нишо друго
АЈ БЕ БРКАЈ РАБОТА! :ban?:

PEOPLE BEWARE!!!! Ѓорчевци напаѓаат.....

Ајде па ке се видеме утре надевам се на добра забава _ако никој не познавам од вас ама ке се видеме...:pos2:

line up ке има од некој по официјален чоек на форумов или ке мора да му веруваме на FromSunWithLove (no offence dude)

зар уште се палите на Скази бе? Лејм.. :tapp: :tapp: доаѓа тука да земе некој денар нишо друго тапанарија down
mislis doagaat... tolku i ti znaes. pa i da doagaat tuka za nekoj denar so ima veze? na drugite nivni zurki ko da ne odat za pari, moze ti ne slusas ama drugi gi slusaat... ustvari ako ne si preslusal 3 pesni od NIV eve na

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom