Кајгана бесплатен психолог (ЧДА верзија)

• Креатор на темата Креатор на темата makedon^
  • Време на започнување Време на започнување
Сеуште е рана фаза, и не би можело со сигурност да се каже дали има потреба да се страшите... енивеј, доколку има место за паника и самите лесно ќе забележите веднаш штом вашиот син почне да се депилира и почне да разговара со вашата сопруга за предностите на аналниот секс.

:vozbud:vozbud: :vozbud: :vozbud::vozbud::vozbud:ke go ubijam!!!

oк имам еден сериозен проблем.....
не ми се дига освен кога ми се дига :(
како да ми се дига освен кога не ми се дига?

За ова најдобро е да се посоветуваш со стручно лице, оти мене вака лаички ми е страв да не ти се работи за почетен стадиум на импотенција.
Имат некои препарати кои може да ти помогнат да ти се дига и кога не ти е дигнат ама тие имат несакани ефекти а тоа е кога ти е дигнат уште повеќе ти го дигат ама они ќе ти кажат најдобро.

фала за советите...имам уште еден проблем..
скоро секој ден од facebook другарите ми праќаат чипс...
чипсовите ми идат у стилот: xxx sent you chips
xxx* име на другар

ама финтата е тоа што јас не сакам чипс..туку смоки.... како да ги натерам да ми праќаат смоки?

Неможам да поднесам пораз на Јунајтед..Ми иде се оклу мене да фрлам,секој шо ме провоцира да му мавнам безбол палка у глава...

Нормален сум нели..или не??

Неможам да поднесам пораз на Јунајтед..Ми иде се оклу мене да фрлам,секој шо ме провоцира да му мавнам безбол палка у глава...

Исто и ја брат.Од дома ми викаат не си арен ти,ама не сум сигурен у тоа,па барам помош тука.. Хелп мииии ту !

Нормален си.Само од сега почни да кршиш се околу себе,за да го испразниш бесот,почни од телевизорот,па стварите на татко ти и се така натаму до денот кога ќе те натепаат како што и заслужуваш за 14 годинки.

Нормален си.Само од сега почни да кршиш се околу себе,за да го испразниш бесот,почни од телевизорот,па стварите на татко ти и се така натаму до денот кога ќе те натепаат како што и заслужуваш за 14 годинки.
А ја имам 15 и пак истото го правам. Нормален ли сум?

Задњиве две недели сонувам само цицки...и по некоја гола жена....:toe:

Расипан ли е?

ја бе луѓе што мислите нормален сум ( не ви го откривам проблемот:kesa:)

ме интересира што ќе кажете за мене:vozbud: секое сабајле си легнувам у 5 нормален сум?:haha:

денеска изнервирав едно дете и многу ми беше убаво чувството
дали сум во ред

денеска изнервирав едно дете и многу ми беше убаво чувството
дали сум во ред

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom