Инцидент меѓу Комитите и жителите на Нерези

• Креатор на темата Креатор на темата Ајсшутер
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
а што мислиш кого ќе тепаат желките? размисли па кажи дали е во ред тоа. така се ствара поголем инцидент. колку време се желките на стадион? колку време навиваат комитите на стадион? кој се Албанците да ја тепаат најголемата навивачка група на Македонија за џабе?

Нема да настане инциден сите ќе си ги свиткаат опашките и ќе избегаат верувај, знаат со кого се ќе си имаат работа и нема да рипаат ко попалени мајмуни...
Туку така ние кога на новинар ќе му даеш толкава слобода и ќе си праат секој ден од глупости сапуници башка синхронизирани и на албански јазик...
Незнам што да кажам, а имаат погоре право, пушти ги бе нека си ебат мајката и после апси се по список, утре па да идат да се тепаат.

И ти знаеш и сите знаат доколку имаше тепано жени и деца ќе ги даваа одма на Тв ќе ги имаше во весници :wink: тоа што нема тепано жени и деца ваш проблем е сега или можете да им лупнете по 2-3 бокса и да ги пуштите да ги сними камера :helou:
Da be da, nekoj ke mi vleze vo dvor da gi tepa zena mi i sin mi (kerka mi), i jas ke mu recam, cekaj druze, 10 sekundi, samo da uklucam kamera, da te snimam, pa ti posle mavaj.

Aj be mavnete mi se, ne tresete gluposti.

Albanec na zimi majka krka 15 godini zatvor, a vidi cudo za makedonci klipovi, kurci palci barate.... da ne sakate i satelitski snimki?!!

Да, али не се облекувај у црвено - црно, и ако те прашаат за Комити речи шо е тоа, некоја комитска банда? :)
Ne, tuku ni pod razno u zivotot da ne ti tekne da mu vlezes nekomu vo dvor i da tepas.
Ne veruvam deka ke mozes da pomines taka lesno kako onie vcera.
Bar ne ako vlezes kaj mene.

гледам после инцидентот има поделени мислења...сите кои ги поддржуваат Комитите се добредојдени кај нив...:oeoeoe:

Нема да настане инциден сите ќе си ги свиткаат опашките и ќе избегаат верувај, знаат со кого се ќе си имаат работа и нема да рипаат ко попалени мајмуни...
Туку така ние кога на новинар ќе му даеш толкава слобода и ќе си праат секој ден од глупости сапуници башка синхронизирани и на албански јазик...
Незнам што да кажам, а имаат погоре право, пушти ги бе нека си ебат мајката и после апси се по список, утре па да идат да се тепаат.
Е за последново потпуно се слагам,..

Новинарите уште повеќе ја загреваат ситуацијата. Да не најавија Бејрут, воено поле и слични глупости ке поминеше тепачкава (дали беше тепачка тоа на мостот појма немам зашто не се ни чепнаа нешто) како сите други низ градов. Вака си доби медиумска подршка и нетрпеливоста само ке расте низ градов. Вчера истепан беше човек кој само поминувал на улица. Кујзнае што се дешавало ноќеска а не било пријавено во полиција. Новинарите ја запалија ситуацијата и сеа место локална тепачка ништо чудно да настане и нешто поголемо за што корист ке добиат само медиумите како уште една голема вест за која ке зборат.

Da be da, nekoj ke mi vleze vo dvor da gi tepa zena mi i sin mi (kerka mi), i jas ke mu recam, cekaj druze, 10 sekundi, samo da uklucam kamera, da te snimam, pa ti posle mavaj.

Aj be mavnete mi se, ne tresete gluposti.

Albanec na zimi majka krka 15 godini zatvor, a vidi cudo za makedonci klipovi, kurci palci barate.... da ne sakate i satelitski snimki?!!

Ne, tuku ni pod razno u zivotot da ne ti tekne da mu vlezes nekomu vo dvor i da tepas.
Слабо се разбравме не барам видео и слики од тепањето на жените и децата туку од последиците што ги имаат децата и жените од тепањето зошто ако влегле да ги тепаат само по еден шамар не им мавале сигурен сум во тоа

Тепачка како и секоја друга со тажна примеса на нашата балканштина каде се е етнички или национално или политички обоено.
Јас слушнав еден куп приказни а никако да ја пазберам поентата на тепачката. ММЕ кој прв почнал? И зошто? :toe:

А партизанска да не им поминува низ двор?

Тепачка како и секоја друга со тажна примеса на нашата балканштина каде се е етнички или национално или политички обоено.
Јас слушнав еден куп приказни а никако да ја пазберам поентата на тепачката. ММЕ кој прв почнал? И зошто? :toe:

Како што чув, тоа што пееле македонски патриотски песни. Тоа наводно испровоцирало група постари Албанци од Нерези, кои ги нас'скале помладите да почнат да маваат по Комитите. Комитите возвратиле, а набрзо потоа со автомобили пристигнало „засилувањето“ од страна на Албанците. Овие секако, не биле жители на Нерези. Се завршило за кратко, а Комитите заминале да го бодрат Вардар. Потоа Албанците се организирале и го блокирале мостот од кај што требале да се вратат Комитите.... И од тука започнуваат снимките што ги видовме погоре.

Затоа што нема видео од претходната гужва, никој не може со сигурност да каже што се случило. Ама затоа што и претходно играл Вардар, а Комити не се познати по тоа што по пат тепаат луѓе, се поверојатна ми е варијантата дека тие биле испровоцирани прво.

Во секој случај, немил настан кој политичарите и медиумите го користат за создавање меѓуетничка нетрпеливост.
-----
Koпирано е Ацид ова е вистинската приказна :helou:

а што да им прајме бе кога се ружни и гадни...ДА ГИ Е*ЕМЕ ДА НЕ САКАТЕ :vozbud:

ЕПА НЕМА...:vozbud:

A kako sakas da ti bidat vraceni?

Posta, elektronska posta ili pak na raka?!!

Nesto drugo slucajno... na more da te odneseme ako ne si bil? Slobodno kazi si, posakaj samo....

Како ти одговара така,ако уопште имаш.

Е ако немаш докази дека се тепани деца и жени како што викате вие,не серете по форумов и така општо дека се тепани деца и жени. Кога ке имате докази,слики,видео дека има удрено некоја жена или некое дете,тогаш збори дека Комитите тепале жени и деца,а не како "празна воденица" без аргументи зборуваш.

Како за пример :И јас можам да кажам дека вчера ми влегоа дома некои со оружје ама кај ми се доказите да поверува некој??

Јас почитувам навивачки групи и убаво ми е кога ќе ги видам на некој настан, но рака на срце не се секогаш цвеќе за мирисање. Не се тоа лоши дечки, едноставно се темпераментни инаку не би биле тоа што се.
Многу малку фали да започне кавга нарочито во таков склоп како што било, во секој случај трагично.
Верувам дека ќе испадне како на двете страни има виновници и провокатори, затоа ми е малку „чудесно“ што има пријави само за Комитите.. :nenene:

Ништо слабо се покажале тоа Комитите, И што е работата со автомобилите со шајка да не ги поминал некој, толку штета што има :pos::pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Па колата на чичко ми бајаги е измлатена..дали со камења, шајки поим неам:toe:
Али глетката беше ужасна особено "нападот" со камењата..ваљда нема да понови ова:nesum:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom