West Coast vs East Coast

• Креатор на темата Креатор на темата El 'Borracho
  • Време на започнување Време на започнување

West Coast vs East Coast

• Вкупно гласачи
    113
Еве нешто од истокот...собрани сите,дрим тим :wink:

И еве нешто мн добро и е од некаде 97 година..источко шит

Од истокот ги поштувам највеке Krs-one,Big L,LL Cool J,Method & Red (кој им бев на концерт во софија лудо беше неописливо)Craig mack,Marley marl,E.P.M.D,nas,Das efx,и др.Death row east :)

Три дена пред пукањето.Craig mack бил член на Deathrow east

Гласав за Запад, aма еве еден ''класик шит'' :D од Исток :
Wu-Syndicate (Feat. Ill Knob Trigga) - Bust A Slug

Многу добра трака од Еминем шо типот стварно се поремети али овај албум многу ми се свиѓа :smir:

Али оваа трака ми е најдобра од албумот...се води како бонус трака.

Еве една женска која многу добро рока:wink:

..... eve ti uste edna :D

I aj sea da ne ja polnam temava so pesni ... ali mozi da se stavi i UNITY .... da se vratime na temava ... new west, new east .... koj znaj nesto da kazi vo vrska so to, klasikata ja razgledavme, ali jas na pr. pojma neam sho ima novo na dvete strani ... KAZETE VIE

Па да ти кажам право поим неам и јас.Зошто не слушам што има ново на 2те страни...Поради тоа шо нема шо да слушниш поќе...сега како шо знајш се се работи за пари,коли и жени и не е интересно тоа.Барем за мене...некако вошкарски ми изгледа.А класика си е класика...ке останат секогаш овие песни да се вртат дури не се направи нешто добро.Од истокот има соработка меѓу крс оне и букшот...а имортал техник заборајв со кој соработва на нов албум...така од новости тоа е сеа за сеа...ако има некој да знај нешто нека докажи.Пис!!

The best of all time нема боље чоек да има
I'm high till i fuckin die so watch u wanna do bring yo all fuckin crew
Детроит е во Исток така ?
RIP BIG PROOF

Еве нешто од легендата на сите времина на рапот,со кој шо почнав рап да слушам на времето и го поштовам ден денес....

R.I.P. голем човеку...секоја му чест за се шо направи во неговите 25 год живот шо ги имаше...:cry:

Уште 3 дена до 13 годишнината од смртта на најголемиот човек во рапот и не само во него...сакам нешто да ставам во негоба чест...:cry:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom