West Coast vs East Coast

• Креатор на темата Креатор на темата El 'Borracho
  • Време на започнување Време на започнување

West Coast vs East Coast

• Вкупно гласачи
    113
Eve neshto od denes komercijalniot Jay-z....ali mislam deka ke vi se bendisa....posho tipot stvarno roka.

што се деси со типциве?
нема да му се свига на Рбитс пошо го дисаат дре во други траки и мене не ми се свига тоа али се поштуваат. Ватс Комптон.

што се деси со типциве?
нема да му се свига на Рбитс пошо го дисаат дре во други траки и мене не ми се свига тоа али се поштуваат. Ватс Комптон.[/quote]

Овие не беа бе момците на Eazy E? :D .... Абе не да не ми се бендисуваат .... real compton city g's е коска трака али не беа толку јаки за да му наштета на дре, дре брат е ДРЕ едноставно :D ништо не го турка инаку овие од смртта на eazy мислам дека не се активни . . .

Ок. Еве пак дојде време да клам песни од споротивните брегој ( како што ветив ), па одбрав да ставам 2 песни кои ги величат своите градови....
Ваш избор е да одберите која ви е подобра

West Coast

East Coast

Што мислите за Шок Џ цар е чоекот прав андергрануд на времето тука се лом на клипов

Најбоље

За ИксонамзуК:

Брат треба да најдиш подобра трака од East, пошо Џа Рул е срање и го мразам и е педер .... хахахахахахахахах без навреда до сите тие шо го почитува него ... зарем има и такви?

до ТЕНК ...... респекат за тебе брат, јас ко шо знам тој му даде шанса на Пак да се појави на сцената ..... патем има забегана лирика ич К*** не го боли .... болеше поточно ..... закон е братот

За ИксонамзуК:

Брат треба да најдиш подобра трака од East, пошо Џа Рул е срање и го мразам и е педер .... хахахахахахахахах без навреда до сите тие шо го почитува него ... зарем има и такви?

до ТЕНК ...... респекат за тебе брат, јас ко шо знам тој му даде шанса на Пак да се појави на сцената ..... патем има забегана лирика ич К*** не го боли .... болеше поточно ..... закон е братот
Благодарение на Шок Џ испадна првиот албум на Pacalypsenow скоро сите траки се негова продукција.

Нешто поново 94та хаха

еве и нешто од истокот се поштува

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom