Madrid
Timeless
- Член од
- 23 март 2008
- Мислења
- 3.899
- Поени од реакции
- 154
Си ги поштувам и двете, од бит страна преферирам запад, особено препознатливиот звук на Дре, додека њујоршката лирика ми е подлабока, едноставно повеќе допира до мене, пореална ми е, нарочито старата Queens bridge екипа, омилени ми се.
Ако веќе морам да бирам, би рекол Исток.
Oва ми е врхунац од хип хоп музика
Hмм, Common комерцијално копиле, не би рекол, баш напротив, еден од најпотценетите рапери е, на сцената е добри 15-16 години а сепак не е така пробиен на мејнстримот како што би можел да биде, доколку беше комерцијално копиле
Ако веќе морам да бирам, би рекол Исток.
Oва ми е врхунац од хип хоп музика

Оваа песна е дис против западниот брег..... не се сложувам со Common затоа што братот ако толку го сакаше хип-хопот немаше да биде комерцијално копиле. Тој уствари кажува како го сакал хип-хопот и како тој бил перфектен, но од кога се појавил Западниот брег се искомерцијализирал.... не е точно. Повеќето рапери од источниот брег се префрлија на тоа што е сега во мода т.е. љубовен хип-хоп. Поточно песнава е против Westside Connection а еве го и нивниот одговор
Hмм, Common комерцијално копиле, не би рекол, баш напротив, еден од најпотценетите рапери е, на сцената е добри 15-16 години а сепак не е така пробиен на мејнстримот како што би можел да биде, доколку беше комерцијално копиле