Види ја бе женава коолку е заладена хахах гледај сликите ...шо е финтаа?
Види ја бе женава коолку е заладена хахах гледај сликите ...
пер не ни треба да се слика не и треба ова срање шо она допрва мажи ке брка на фејсбук ... или си ги рекламира децата со народни носии и фамилијата колку се работни ...мислам не и треба ич фејсбук на женава а не па да става некои куртонски слики .а кај треба 50 годишна жена да се слика..у веце со спуштено деколте и пуш ап? или натртена на некој мотор?:pop:
+1а кај треба 50 годишна жена да се слика..у веце со спуштено деколте и пуш ап? или натртена на некој мотор?:pop:
а што, фејсбук само за „рекламирање“ служи?пер не ни треба да се слика не и треба ова срање шо она допрва мажи ке брка на фејсбук ... или си ги рекламира децата со народни носии и фамилијата колку се работни ...мислам не и треба ич фејсбук на женава а не па да става некои куртонски слики .
Па добро и јас контактирам со роднини преку фејсбук ама не ми требаат слики за тоа дури и ако ти требаат имаш камера на скајп/мсн и можеш да се гледаш колку сакаш па и стриптиз преку камера можете таму да играте , или пак више коа ставила слики нека ги заштити малце барем светот да не и се смее ...само нејзините пријатели нека и се смеат :pos2:[a][t][k];4236513 напиша:+1
:pos2:
во право си
--- надополнето ---
а што, фејсбук само за „рекламирање“ служи?
може има некои што преку фејсбук си контактираат со роднини...
Како бЕ и .. ова за на фејсбук ли е коски и кожаИ????
За тоа има МАСА и ДЕФИНИЦИЈА , овај изгледа на дефиниција работел многу :pos2:Како бЕ и .. ова за на фејсбук ли е коски и кожа
Настрана дијалектот,само нека продолжи типот да јаде јајца а кокошките без срам да ги гледа,тие се за тоа,да несаат јајца a тој да јадеКолко јајца сам изеа за Великден, срам ме кокошке у очи да ги погледну! ) КУМАНОВСКИОТ "ЈАЗИК" Е ЕПИК...