Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
60942017.png

Yupiii ke odam u Negorci..:D

♥ ...Што ќе ти се случи денес... ♥
" ќе полудиш "

За неа апартмано со поглед на морето, а може и островче да издигнеме.

38154_146380865373979_100000061996160_448472_5725738_n.jpg

Се имаја тагирано на сликава..............дефинитивно во погрешно време сум роден...

Ова ти е нешто како, здогледуваш јака пичка (одпозади не гледаш лице) и ја оговарате со другар ти (како би и го опнал, лелее оваа плаче за гоги стајл, аууу тој г'зот... цел ден ме боли...) и одеднаш се свртува и во фацата не е ни приближно на тоа што сте очекувале па затоа сте во шок... и молчите.

Ми се има случено мене ова.

Ова ти е нешто како, здогледуваш јака пичка (одпозади не гледаш лице) и ја оговарате со другар ти (како би и го опнал, лелее оваа плаче за гоги стајл, аууу тој г'зот... цел ден ме боли...) и одеднаш се свртува и во фацата не е ни приближно на тоа што сте очекувале па затоа сте во шок... и молчите.

Ми се има случено мене ова.
:pos::pos:
А најбоље е да отидеш да и речеш,слободна ли си едно другарче прашуе за тебе ( ова доека уште не си ја видел у фаца )!
Ко копиљаци ова ептен го употребувавме :pos:

Ufff da ti go... Brat aj prati mi po pp link oti mnogu gi ima petkovski u pm... :smir:

Една е, пиши на латиница како што сум означил и ќе ти ја отвори... не и е заклучен профилот.
Само пази, голема е конкуренцијата :tv:
ретки се ваквите на овие региони :)
ако немаш кола не ни пробуј :wink:

Една е, пиши на латиница како што сум означил и ќе ти ја отвори... не и е заклучен профилот.
Само пази, голема е конкуренцијата :tv:
ретки се ваквите на овие региони :)
ако немаш кола не ни пробуј :wink:

Ne prifaka za prijatel ebago... It's ok i got all day. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom