Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

Статус
Затворена за нови мислења.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.441
Поени од реакции
6.096

Се имаја тагирано на сликава..............дефинитивно во погрешно време сум роден...

LordDragonII

Dr.Strangelove
Член од
15 август 2008
Мислења
10.995
Поени од реакции
5.726
Ова ти е нешто како, здогледуваш јака пичка (одпозади не гледаш лице) и ја оговарате со другар ти (како би и го опнал, лелее оваа плаче за гоги стајл, аууу тој г'зот... цел ден ме боли...) и одеднаш се свртува и во фацата не е ни приближно на тоа што сте очекувале па затоа сте во шок... и молчите.

Ми се има случено мене ова.

DracevoTheCity

Чиста Македонија !
Член од
7 ноември 2008
Мислења
8.662
Поени од реакции
9.983
Ова ти е нешто како, здогледуваш јака пичка (одпозади не гледаш лице) и ја оговарате со другар ти (како би и го опнал, лелее оваа плаче за гоги стајл, аууу тој г'зот... цел ден ме боли...) и одеднаш се свртува и во фацата не е ни приближно на тоа што сте очекувале па затоа сте во шок... и молчите.

Ми се има случено мене ова.
:pos::pos:
А најбоље е да отидеш да и речеш,слободна ли си едно другарче прашуе за тебе ( ова доека уште не си ја видел у фаца )!
Ко копиљаци ова ептен го употребувавме :pos:

bRutal savaGe

ಠ_ಠ
Член од
10 јули 2009
Мислења
4.213
Поени од реакции
88
Ufff da ti go... Brat aj prati mi po pp link oti mnogu gi ima petkovski u pm... :smir:
Една е, пиши на латиница како што сум означил и ќе ти ја отвори... не и е заклучен профилот.
Само пази, голема е конкуренцијата :tv:
ретки се ваквите на овие региони :)
ако немаш кола не ни пробуј :wink:

stick figure

#MiaSanArsenal
Член од
2 мај 2010
Мислења
4.811
Поени од реакции
3.705
Една е, пиши на латиница како што сум означил и ќе ти ја отвори... не и е заклучен профилот.
Само пази, голема е конкуренцијата :tv:
ретки се ваквите на овие региони :)
ако немаш кола не ни пробуј :wink:
Ne prifaka za prijatel ebago... It's ok i got all day. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom