Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
untitlvmv.jpg

untitltrt.jpg

:pos2::pos2:

претераа на фејсбук со слаткар...
ептен..
да го споредуваат со врчак со тони зен ОК,ама со тоше,со еминем,со тупак,со курт кобеин ,со металика,со јими хендрикс па и со адриана лима е тоа е нешто не видено и тие што ги правеле тие споредби треба да одат во затвор и да не излезат..

претераа на фејсбук со слаткар...
ептен..
да го споредуваат со врчак со тони зен ОК,ама со тоше,со еминем,со тупак,со курт кобеин ,со металика,со јими хендрикс па и со адриана лима е тоа е нешто не видено и тие што ги правеле тие споредби треба да одат во затвор и да не излезат..

стварно претераа,треба да напраат забрана за квизовите со слаткар на фб...па преку к.. веќе секој втор квиз за слаткар...не дека го празам ама што е многу многу е....и дај нека го споредуваат со некој сличен на него а не со тоше тупак еминем...нема смисла да се решаваат некое квизови...

Deborah Brooks If you don't want your lollipop licked don't pull it out on my page!

Edward MacAskill my daughter smells funny.

You can open The Pandora Box and change your life.

:nesvest: :lud:

E oва е без конкуренција најретардираното нешто што го видов досега.

You can open The Pandora Box and change your life.

:nesvest: :lud:

E oва е без конкуренција најретардираното нешто што го видов досега.
Епа ок де ваљда не веруваат дека е така, само им е интересно шо ќе се отвори...ок и мене ми е интересно. Само не мора да се објавува стално:toe:

Епа ок де ваљда не веруваат дека е така, само им е интересно шо ќе се отвори...ок и мене ми е интересно. Само не мора да се објавува стално:toe:

Па тоа е и дебилното, на се` стискаат паблиш некои. Ама кога видов за Пандора, ит меј чејнџ јор лајф, готово, крај. :smir:

Отвараат кутијата проклета и им се паѓа Чоколадо и го објавуваат и горе текст во стилот на ова
Mmmmmm cokoladce edno vakvo da si imam :)))))))))))))))))

Мојата реакција е -.-

Или пак сум приметил некои следат цагери и си ги објавуваат

15:15 cager. Nekoj me misliiiiiii :D:D

И по 2 минути пишува статус

Izlegov na terasa da si ispusam cigarce i ne mi e gajle za nikoj taka da si znaete!!!1!!

-.--.--.--.--.--.--.--.-

Favorite Sport? Sanja voted for sleeping.

Possible answers:
• Swimming
• sleeping
• Running
• handball
• Football

Од кога бе спиење спорт жити се? :tapp:

Абе да ја смениме темава.....топ 10 000 ретардирани ф-бук статуси и квизови

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back